Devon is verliefd op 47 jaar oudere vrouw: ‘Ze is zeer ervaren en leert me alles’

Devon is verliefd op 47 jaar oudere vrouw: ‘Ze is zeer ervaren en leert me alles’

Het is tegenwoordig geen verrassing meer als geliefden een groot leeftijdsverschil hebben. Vaak kiezen oudere mannen voor jongere partners, maar er zijn ook situaties die volledig omgekeerd zijn.


Ze is perfect voor mij‘, zegt Devon Aubrey, een 27-jarige man die een relatie heeft met de 74-jarige Kathy Jenkins. Het stel heeft trouwplannen.


Kathy is nu met pensioen en heeft vroeger als serveerster gewerkt. Devon werkt bij Walmart, momenteel in een lagere positie.

Eerst schreef Devon dat ze elkaar ontmoetten op internet. Na 4 maanden correspondentie ontmoetten de geliefden elkaar voor het eerst.

Tijdens dezelfde echte ontmoeting herinnert Devon zich dat hij Katy leuk vond. Hij vond dat ze er beter uitzag dan op de foto.

De man was bang dat hij Jenkins niet zou imponeren omdat hij niet over zijn lengte sprak: “Ik dacht dat je langer was” – het eerste wat Cathy opviel. Er ontstond echter meteen wederzijdse sympathie.

Katie en Devon besloten ondanks hun leeftijdsverschil een romantische relatie op te bouwen en schamen zich nergens voor, zelfs niet voor de veroordeling van de samenleving.

In eerste instantie dacht de moeder van Devon dat haar zoon een grapje maakte toen hij over leeftijd sprak.

Over het algemeen waren de Jenkins-kinderen positief over hun geliefde moeder en haar nieuwe lover, slechts één dochter was tegen hun relatie.

Omdat Devon veganist is, hebben ze geen ruzies en lossen ze alle problemen zonder te schreeuwen op, door middel van communicatie, vertelt ze. Ook zei Devon: “Ze is zeer ervaren en leert me.”

Er wordt vaak gedacht dat Katie rijk is en daarom een jonge minnaar heeft, maar in werkelijkheid is ze financieel verre van welgesteld.

Devon geeft aan: “Ik wil gewoon dat we de rest van ons leven samen leven en gelukkig zijn.”De 74-jarige Kathy heeft openhartig gesproken.

Volgens het paar moet je als je van iemand houdt die ouder is, een risico durven nemen en doen wat jou gelukkig zal maken.

Scroll naar boven