Moeder woest nadat dochter bij buren heeft geslapen: ‘Ik vind het te gek voor woorden’

Moeder woest nadat dochter bij buren heeft geslapen: ‘Ik vind het te gek voor woorden’

Een boze Britse moeder heeft op het Reddit-forum fel gereageerd nadat haar 11-jarige dochter na een logeerpartij bij de buren thuis kwam met maar liefst 10 nieuwe piercings.

De moeder beschuldigt de dochter van de buren ervan haar eigen dochter tot deze actie te hebben aangezet. Ze deelt haar frustratie:

“We kennen hen al jaren en ze hebben een dochter van 13. Onlangs vroeg mijn dochter of ze een nachtje bij de buren mocht slapen en dat vond ik prima. Maar de volgende dag kwam ze thuisDochter had wel tien piercings,” zegt de vrouw verontwaardigd.

Ze legt uit dat haar dochter zeven piercings in haar linkeroor had en drie in haar rechteroor. “Dit is gewoon absurd,” voegt ze eraan toe.

Volgens de moeder confronteerde ze meteen de buurvrouw, die uitlegde dat haar dochter twee oudere vriendinnen van 14 en 15 jaar had uitgenodigd en dat ze de avond in een slaapkamer hadden doorgebracht.

“Mijn dochter had wel tien piercings,” aldus de verontwaardigde vrouw.De moeder van het meisje is erg bezorgd omdat haar dochter ernstig verminkt is. Ze zijn gewoon doorgegaan en hebben dit zelf gedaan. Ze maakt zich met name zorgen over de hygiëne en wil ervoor zorgen dat alle piercings verwijderd worden. “Dit accepteer ik niet,” verklaart ze.

Ze deelt ook haar bezorgdheid over de invloed van oudere meisjes op haar dochter: “Wat ik nog schokkender vind, is dat mijn dochter beïnvloed is door oudere meisjes en mijn buren lijken het allemaal goed te vinden.”

Verder benadrukt ze: “Een meisje van 11 jaar is te jong om zelfstandig na te denken en kan later veel spijt krijgen van beslissingen. Ik wil mijn buren nooit meer zien.”


De moeder heeft duidelijk veel ophef veroorzaakt door dit incident, en ze maakt zich zorgen over de invloed van leeftijdsgenoten en de gevolgen van impulsieve beslissingen op jonge leeftijd.


Scroll naar boven