Vrouw wil dolgraag een kindje van haar 61 jaar oudere echtgenoot

Vrouw wil dolgraag een kindje van haar 61 jaar oudere echtgenoot

Miracle Pogue, een 24-jarige dame uit Starkville, Mississippi, VS, liep zonder rekening te houden met het leeftijdsverschil van 61 jaar door het gangpad met haar 85-jarige minnaar, Charles Pogue.


Charles, een voormalige makelaar en gepensioneerde, ontmoette zijn jonge geliefde in 2019 bij een wasserette, waarna hun vriendschap begon.


In februari 2020 vroeg Charles uiteindelijk Miracle ten huwelijk nadat hij zijn gevoelens aan haar had toegegeven, en ze trouwden in juli 2022.


Miracle heeft gezegd dat haar wens is om twee kinderen met hem te krijgen, omdat ze hoopt een nieuwe generatie te kunnen voortbrengen voor de tachtigjarige die momenteel geen kinderen heeft.


In een interview gepubliceerd door Daily Mail onthulde Miracle, die van Nigeriaanse afkomst is, dat ze bij het begin van hun vriendschap wist dat hij ouder was, maar destijds niet zijn exacte leeftijd kende.

Op het moment dat de verpleegster erachter kwam hoe oud hij echt was, was het al een paar maanden later en toen waren haar gevoelens voor hem al ontwikkeld.

Ze merkte op: “Toen ik besefte dat ik te diep betrokken was, was het al een paar maanden geleden en had ik al gevoelens voor hem. Hij was mijn baby en hij ging nergens heen.”

“Dat ontdekte ik tijdens ons gesprek.

Toen we elkaar naar onze geboortedatum vroegen, antwoordde hij dat hij in 1937 geboren was.


“Ik heb zijn leeftijd nooit gecheckt, we wilden gewoon zien hoe het zou gaan. Het maakt me niet uit of hij 100 of 55 is, ik waardeer hem gewoon zoals hij is. Ik dacht dat hij misschien 60 of 70 was vanwege zijn jeugdige uitstraling. Hij is altijd zo energiek en actief…”


Tamika Phillips, de 45-jarige moeder van de jongedame, en haar 72-jarige opa Joe Brown hebben vanaf het begin hun steun betuigd aan haar relatie met Charles, nadat ze hadden gezien hoe gelukkig hij haar maakte.

Echter, het was een uitdaging om haar 47-jarige vader, Kareem Phillips, te overtuigen. Naast het feit dat mensen hen in het openbaar vaak verwarren als vader en dochter, heeft Miracle te maken met negatieve aandacht van trollen. Ze staat bekend als @mnigeria98 op TikTok.

Scroll naar boven