Roy Donders deelt behoorlijk intiem gezondheidsprobleempje met de buitenwereld!

Roy Donders deelt behoorlijk intiem gezondheidsprobleempje met de buitenwereld!

Ondanks zijn drukke handelsactiviteiten deelt Roy Donders, ook bekend als de ‘Stylist van het Zuiden’, zijn leven als toegewijde vader via zijn YouTube-kanaal.


Roy plaatst wekelijks vlogs waarin hij zijn avonturen deelt. In zijn recente vlog neemt hij de kijkers mee op een nieuwe, nogal onthullende reis.

Roy Donders openhartig over groots plan toekomst: ‘Weten dat allebei van elkaar’

Roy deelt openhartig over een persoonlijke gezondheidskwestie: hij vermoedt dat hij een SOA heeft. Hij zegt: “Mies (zijn vriendin) denkt dat ik herpes heb!”


In een vlog van dertien minuten neemt Roy zijn publiek mee op huizenjacht met Michelle, en toont hij hoe ‘Mies’ een nepbruiner behandeling ondergaat.

“`

Terwijl hij tussen de schoonheidsbehandelingen door zijn zorgen uit over een minder aangename verrassing.

Zit er een steekje los bij Roy Donders? ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’

Hij deelt mee: ”Ik heb er crème opgedaan, want volgens mijn schatje heb ik een koortslip. Mies denkt dat ik herpes heb.”


Ondanks
“`

Het is duidelijk dat beide hoeken van zijn mond bedekt zijn met een witte substantie, maar het is niet meteen te zien welke crème hij precies heeft gebruikt.

Er wordt door Roy uitgelegd: ”In feite hoefde het maar aan één kant, maar ik heb beide kanten maar gedaan, want je weet maar nooit.”

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬

De persoonlijke onthullingen in Roy’s vlog tonen een andere kant van zijn leven, waarbij hij niet alleen aandacht besteedt aan uiterlijke schoonheid, maar ook open is over persoonlijke gezondheidskwesties.

Scroll naar boven