Douwe Bob laat zich van een hele andere kant zien: ‘een van de mooiste momenten’

Douwe Bob laat zich van een hele andere kant zien: ‘een van de mooiste momenten’

Een bijzonder gebaar werd onlangs gemaakt door Douwe Bob, een gerenommeerde Nederlandse singer-songwriter en deelnemer aan het Eurovisie Songfestival van 2016, voor een fan genaamd Joep, die inmiddels is overleden.


Tijdens de laatste dagen van Joep gaf Douwe Bob een intiem thuisconcert, wat door de familie van Joep wordt beschouwd als een van zijn mooiste momenten. “Dit was één van de mooiste momenten die Joep nog gekregen heeft”, deelde zijn familie.

Het mag wat kosten! Douwe Bob zet zijn luxe woonschip te koop voor gigantisch bedrag!

Douwe Bob heeft een nieuwe levensfase ingeluid met veranderingen in zijn levensstijl, waaronder dagelijkse ijskoude duiken, naast zijn muzikale carrière.

Zorgwekkende verhalen en beelden Douwe Bob: ‘Hij stond dronken op de beurs’

“Dit probeer ik elke dag te doen”, vertelt hij over zijn routine. Joep, een groot bewonderaar van Douwe Bob, had plannen om met zijn zus in maart een concert van de zanger bij te wonen.

Douwe Bob geweigerd voor vlucht op luchthaven: ‘Hij schold het personeel uit’

Het door laten gaan van het optreden was echter niet mogelijk vanwege zijn verslechterende gezondheid. Zijn zus nam vervolgens contact op met het management van Douwe Bob, wat uiteindelijk leidde tot het bijzondere thuisconcert.

Verhaal Douwe Bob klopt niet helemaal: ‘dat je het ook durft te vragen’

De Wensambulance Oost-Nederland, die Douwe Bob naar Joep’s huis bracht, drukte hun dankbaarheid uit op Facebook: “Wat fijn dat we deze wens voor hem in vervulling hebben kunnen laten gaan.”

Douwe Bob heeft woede uitbarsting niet onder controle: ‘van kwaad tot erger’

Na het overlijden van Joep betuigde Douwe Bob zijn medeleven op Facebook met de woorden: “Rust zacht, Joep”. Deze post ontving vele ontroerende reacties van fans.

Gefrustreerde Douwe Bob gaat los: ‘Heeft keuken van het theater kort en klein geslagen’

“Wat onwijs lief Douwe. Dit zal ongetwijfeld een van je meest indrukwekkende en ontroerendste optredens zijn geweest.”, reageerde een fan. Ook de familie van Joep sprak hun dank uit.

Vierde kindje op komst voor zanger Douwe Bob? ‘Hij heeft flink de bloemetjes buiten gezet’

Joep’s zus schreef: “Ik ben het zusje van Joep en kan met recht zeggen dat dit een van de mooiste momenten is die Joep nog gekregen heeft. Douwe, Stijn en Stichting Ambulance Wens bedankt”.

Zanger Douwe Bob kapot van verdriet wegens dochtertjes: ‘Dat vind ik heel erg moeilijk’

Dit gebaar van Douwe Bob onderstreept het belang van empathie en medemenselijkheid, vooral

Op de laatste momenten van iemands leven.

Zanger Douwe Bob kapot van verdriet wegens dochtertjes: ‘Dat vind ik heel erg moeilijk’
Scroll naar boven