Douwe Bob zorgt voor ellende in Ziggo Dome: ‘Er is een grote ruzie geweest’

Douwe Bob zorgt voor ellende in Ziggo Dome: ‘Er is een grote ruzie geweest’

Zingt Hazes en ik zag Douwe Bob en journalist Jeroen een behoorlijke ruzie krijgen,” vertelde de getuige aan Realityfbi. De spanning liep hoog op en er heerste een gespannen sfeer in de ruimte.

Several photos were taken at the event and they show the intensity of the argument between Douwe Bob and Jeroen. It is clear that things got out of hand. The exact cause of the dispute is still unknown and both parties have refrained from commenting on the incident.Er is onthuld dat er een grote ruzie is geweest tussen Douwe Bob en Jeroen van De Telegraaf tijdens een optreden van Hazes. Volgens de bron ontstond het conflict door vragen over Douwe Bob’s verleden met drugsgebruik, waarna de manager van Douwe Bob zich in de discussie mengde. De situatie liep volgens de bron uit de hand in de Ziggo Dome. Dit is te zien op een foto van Douwe Bob die dronken op de beurs staat. Eveneens is er een afbeelding waarop Douwe Bob geweigerd werd voor een vlucht op de luchthaven omdat hij het personeel uitschold.Bob zou volgens de bron boos vertrokken zijn van de locatie.

Verhaal Douwe Bob klopt niet helemaal: ‘dat je het ook durft te vragen’

Tijdens het evenement zou de zanger volgens de bron een arrogante houding hebben gehad en geen dankbaarheid hebben getoond voor de geboden gastvrijheid.

Douwe Bob heeft woede uitbarsting niet onder controle: ‘van kwaad tot erger’

Vervolgens heeft Realityfbi contact opgenomen met Jeroen Holtrop, die het voorval bevestigde, hoewel de precieze aanleiding voor de ruzie onduidelijk blijft.

Gefrustreerde Douwe Bob gaat los: ‘Heeft keuken van het theater kort en klein geslagen’

In een afkickkliniek in Thailand verbleef Douwe Bob in december om zijn strijd met alcoholverslaving aan te pakken.

Vierde kindje op komst voor zanger Douwe Bob? ‘Hij heeft flink de bloemetjes buiten gezet’

“Ik heb een serieus alcoholprobleem waarvoor ik me nu ga laten behandelen”, deelde hij destijds via Instagram.

Na een verblijf van ongeveer een maand in de kliniek, sprak Douwe Bob de hoop uit dat hij het volgende jaar sterker terug zou komen. Hij erkende dat zijn verslaving niet alleen hemzelf, maar ook zijn omgeving veel problemen bezorgde.

Zanger Douwe Bob kapot van verdriet wegens dochtertjes: ‘Dat vind ik heel erg moeilijk’
Zanger Douwe Bob kapot van verdriet wegens dochtertjes: ‘Dat vind ik heel erg moeilijk’
Scroll naar boven