Frans Duijts laat weten nooit te klagen te hebben: ‘Ze vonden me een knuffelbeer’

Frans Duijts laat weten nooit te klagen te hebben: ‘Ze vonden me een knuffelbeer’

Een opmerkelijke transformatie heeft plaatsgevonden bij de Nederlandse zanger Frans Duijts, hij wist maar liefst veertig kilo af te vallen, een indrukwekkende prestatie.

Hoewel hij nu geniet van zijn nieuwe uiterlijk, geeft Duijts toe dat hij voorheen zeker niet tekort kwam aan vrouwelijke aandacht. Deze openhartigheid komt voort uit de documentaire over André Hazes junior uit 2022.

Frans Duijts gesloopt in programma: ‘Dikke patser, ben je gek geworden ofzo?’

Tijdens een interview gaf Duijts, die bekend staat om zijn liefde voor een drankje,In een interview met weekblad Story gaf hij toe dat hij vroeger regelmatig liters Bacardi dronk. Duijts vertelde zelfs dat hij soms onder invloed op het podium stond en dit gedrag beschreef als een gevoel van onoverwinnelijkheid, waarbij hij zei: “Je denkt dat je alles aankan, en dat je je alles kunt veroorloven.”

Bovendien staat de zanger bekend om zijn voorliefde voor snackbarlekkernijen, zoals shoarma en bitterballen.Frans Duijts heeft ooit een gewicht van ongeveer 140 kilo gehad. Na een gastric sleeve-operatie, waarmee zijn maag verkleind werd, is hij echter bijna 40 kilo afgevallen.

Het lijkt erop dat Duijts zijn nieuwe gewicht kan behouden. In een onthulling aan de Telegraaf vertelde hij dat zijn vrouw niet van magere mannen houdt en hem liever niet verder ziet afvallen.

Frans Duijts krijgt de volle lading: ‘Jij bent de realiteit volledig verloren’

Altijd populair bij vrouwen, herinnert hij zich zelfs toen hij zwaarder was. Hij zegt: “Sowieso heb ik nooit te klagen gehad over weinig aandacht van vrouwen toen ik te zwaar was. Ze vonden me een knuffelbeer”.

Stoute jongensdroom Frans Duijts wordt werkelijkheid: ‘Kan bijna niet slapen’

Duijts benadrukt dat, hoewel hij af en toe nog geniet van een rum of een snack, hij niet meer excessief eet en drinkt zoals voorheen.

Frans Duijts heeft spijt: ‘Dat zou ik nu niet meer laten gebeuren’

Hoewel hij professioneel gezien met drank verbonden blijft, runt hij sinds 2019 zijn eigen drankhandel, 5 O’clock, in Tiel.

Stoute jongensdroom Frans Duijts wordt werkelijkheid: ‘Kan bijna niet slapen’
Scroll naar boven