Eloise van Oranje laat zich uit over Palestina: ‘Mag ze dit wel doen?’

Eloise van Oranje laat zich uit over Palestina: ‘Mag ze dit wel doen?’

Eloise van Oranje spreekt zich uit over Palestina: Mag ze dit wel doen?

Er is een nieuwe trend op TikTok waarbij steun wordt betuigd aan Palestina, en Eloise van Oranje heeft zich bij deze beweging aangesloten.

Ze plaatste een video met een watermeloenfilter, dat naar verluidt bijdraagt aan een donatie voor Palestina.

Eloise van Oranje deelt bizar verhaal over heftige gebeurtenis tijdens treinreis

In haar video voegde ze de tekst toe: “Dit filter doneert toch wel geld?”, waarmee ze haar intentie weergeeft.Eloise van Oranje heeft voor opschudding gezorgd onder haar volgers door haar donatie aan Palestina openbaar te maken. Sommigen uiten twijfels over of ze dit wel mag doen, terwijl anderen juist haar steun voor Palestina prijzen. Een van haar volgers zei: “Zoals altijd laat je weer zien hoe puur en liefdevol je bent Eloise. We love you.” Eerder die week stond Eloise van Oranje in de belangstelling.Eloise van Oranje staat ook in de schijnwerpers vanwege een interview in het populaire Linda.meiden.

Eloise van Oranje komt met heftig nieuws: ‘voor de rest van mijn leven moe’

Over haar verlangen om naar New York te gaan voor een stage sprak ze, deels vanwege de constante herkenning die ze ervaart tijdens het uitgaan in Nederland.

Eloise van Oranje blijft heerlijk zichzelf: Opnieuw kiekjes in badpak!

Opmerkelijk is dat ze het soms lastig vindt wanneer mensen foto’s van haar willen maken tijdens het uitgaan.

Gravin Eloise van Oranje is boos en laat haar gevoelens de vrije loop op een terras: ‘What the f*ck! Doe even normaal joh’, aldus de foto.

Eloise van Oranje is woest en gaat los op een terras: ‘What the f*ck! Doe even normaal joh’

Eloise zei: “Als ik het merk tijdens het uitgaan, vraag ik: ‘Kan je nu geen foto van me maken?’ Want wat doet iemand met zo’n foto, gewoon ernaar kijken? Uitgaan doe ik daardoor minder.”

Kritiek voor gravin Eloise van Oranje: ‘Dit is toch wel de grens!’

Dit heeft geleid tot reacties op Instagram, waarbij sommigen erop wijzen dat haar online aanwezigheid als influencer bijdraagt.

Het is duidelijk dat gravin Eloise van Oranje veel aandacht trekt. De kritiek die ze ontvangt is het gevolg van haar keuzes en haar actieve aanwezigheid op sociale media, aldus een reactie. Er wordt benadrukt dat aandacht krijgen een direct gevolg is van de keuzes die ze maakt, met opmerkingen als “Zoek je aandacht, dan krijg je aandacht.”

Kritiek voor gravin Eloise van Oranje: ‘Dit is toch wel de grens!’
Kritiek voor gravin Eloise van Oranje: ‘Dit is toch wel de grens!’
Scroll naar boven