Vrouw gaat fulltime door het leven als baby: ‘Zuig in winkel niet aan mijn flesje’

Vrouw gaat fulltime door het leven als baby: ‘Zuig in winkel niet aan mijn flesje’

De Amerikaanse Paigey Miller leidt een bijzonder leven: ze spendeert haar dagen als een baby, inclusief luiers, kleuren en spelen met poppen.

Hoewel ze volwassen is, heeft ze ervoor gekozen om fulltime in de rol van een baby te stappen, waardoor haar reguliere werkzaamheden zijn komen te vervallen.

Dit fenomeen, bekend als ABDL (adult baby and diaper lover), is niet ongewoon. Er bestaan diverse ABDL-gemeenschappen waar mensenDe voorkeur is er om elkaar online of in persoon te ontmoeten.

Elke dag begint Paigey in een ledikantje met een volle luier. Ze besteedt haar tijd aan het spelen met speelgoed en het creëren van online content voor anderen die dezelfde interesse delen.

In tegenstelling tot sommigen in de ABDL-gemeenschap, die hun levensstijl verborgen houden, benut Paigey haar unieke levenswijze op een slimme manier.


Paigey heeft haar eigen website waar mensen zich kunnen aanmelden en donaties kunnen doen, wat noodzakelijk is gezien de kosten van luiers die ongeveer 250 euro per maand bedragen. Dankzij 426 donateurs heeft ze geen reguliere baan meer nodig.


Anders dan veel adult baby’s, die deze rol alleen binnenshuis aannemen, kleedt Paigey zich ook als baby in het openbaar, zoals tijdens het boodschappen doen.


Rekening houdend met anderen, zegt ze: “Ik kleed me wel als een kind, maar zuig dan niet aan mijn flesje ofzo.”


Ondanks mogelijke negatieve reacties op haar YouTube-video’s, waarin ze onverstaanbaar brabbelt, blijft Paigey onaangedaan en richt zich op wat zij wil.


Dit ongebruikelijke pad is nu.Haar carrière is uitgegroeid tot een potentieel zeer winstgevende onderneming. Paigey heeft al vijf jaar een vriend.


Haar vriend wordt volledig door haar ondersteund, hoewel hij geen ‘baby’ is. Ze zegt: “Hij is geen baby, maar steunt mij wel in hoe ik ben.


Paigey’s levensstijlkeuze roept verschillende meningen en reacties op. Wat vind jij van deze unieke manier van leven?

Scroll naar boven