Fulvia ondergaat opmerkelijke transformatie: 150 operaties in 15 jaar tijd!

Fulvia ondergaat opmerkelijke transformatie: 150 operaties in 15 jaar tijd!

Fulvia, voorheen bekend als Fulvio, heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan van man naar vrouw. Deze reis omvatte 150 operaties en heeft 15 jaar in beslag genomen.

Nu 56 jaar oud, besefte Fulvia op vijftienjarige leeftijd al dat ze eigenlijk een vrouw was. Echter, pas op 40-jarige leeftijd heeft ze de stap naar transformatie gezet.

Voordat Fulvia aan haar lange en ingewikkelde transformatie begon, leefde ze als een typische macho man.

“`html

In haar poging om haar ware identiteit te onderdrukken, genoot ze van bier, reed in een Amerikaanse 4×4 en probeerde zich als macho te gedragen.

Uiteindelijk werd dit echter te veel voor haar en koos ze ervoor om haar ware ik te omarmen.

Deze beslissing deelde ze met haar partner Marisa, die

“`

Fulvia had in eerste instantie moeite met de verandering, maar uiteindelijk vond ze haar innerlijke zelf belangrijker dan haar uiterlijke verschijning.

Nu leven ze samen als zussen. Hoewel Fulvia in een ondersteunende omgeving leeft, was niet iedereen in haar familie even begripvol.

Omdat ze uit een religieuze familie komt, hebben haar ouders de keuzes die ze heeft gemaakt niet geaccepteerd. Haar broers daarentegen hebben Fulvia wel geaccepteerd zoals ze is.


Nadat ze aanvankelijk geprobeerd hadden om haar van gedachten te laten veranderen, begonnen ze haar te steunen toen ze zagen hoe vastberaden ze was.


De kosten van de 150 operaties van Fulvia bedragen ongeveer €80.000,-. Ondanks dit aanzienlijke bedrag voelt ze zich nog steeds niet volledig tevreden met zichzelf.


Fulvia heeft als vast doel om volledig de vrouw te worden die ze altijd al wilde zijn, en daarvoor zal ze verdere ingrepen moeten ondergaan.


Op dit moment heeft ze nog steeds haar mannelijke geslachtsdeel, maar dat is iets wat ze nog wil veranderen om haar ideale zelf te bereiken.

Scroll naar boven