Angstaanjagende momenten voor Bobbi Eden: ‘Met spoed moest alles eruit’

Angstaanjagende momenten voor Bobbi Eden: ‘Met spoed moest alles eruit’

In een eerlijk gesprek tijdens het programma ‘De Kist’ van de EO, deelt voormalig p0rnoster Bobbi Eden haar ervaringen met de angst voor de d00d.

Aan presentator Kefah Allush vertelt ze over de momenten waarop ze geconfronteerd werd met de dood, waaronder twee keer een hersenvliesontsteking en recente borstproblemen die tot een gezondheidsschrik leidden.

Roddelpraat confronteert echtgenoot van BNer die vreemdgaat met Nicol Kremers.

Bobbi herinnertEen jaar geleden maakte ze een incident mee waarbij ze na besmetting met c0rona een borstontsteking kreeg.

Roddelpraat confronteert echtgenoot van BNer die vreemdgaat met Nicol Kremers.

Hoe haar zoontje haar borsten met een baksteen vergeleek, leek haar aanvankelijk niet veel zorgen te baren.


Echter, de volgende dag besefte ze dat er iets serieus mis was: haar borst was aanzienlijk gegroeid.

Omdat een arts een punctie voorstelde, was Bobbi Eeden bang voor een zeldzame vorm van lymfeklierkanker.

“En dit kon zomaar een zeldzame vorm van lymfeklierkanker zijn. Die kwam wel binnen.” Deze ervaring bracht haar in shock en ze dacht vooral aan haar man en kind.

UiteindelijkTer voorbereiding op het ergste begon ze haar hobbykamer op te ruimen, terwijl ze nadacht over de rommel die haar familie zou moeten opruimen als ze er niet meer zou zijn.

Uiteindelijk bracht een bezoek aan het ziekenhuis goed nieuws, maar met een kostenpost: haar implantaten moesten verwijderd worden.

“Met spoed moest alles eruit”, aldus Bobbi. Het herstel was moeilijker dan verwacht, aangezien artsen opmerkten dat er veel oud bloed en trauma in haar lichaam zat.


Met haar veranderde uiterlijk heeft Eden emotioneel een moeilijke tijd en ze blijft worstelen met haar zelfbeeld. Ze zegt: “Ik vind het verschrikkelijk om nu in de spiegel te kijken. Dat vind ik echt heel erg.”


Deze ervaring confronteert haar met de kwetsbaarheid van het leven en hoe dingen anders hadden kunnen lopen.


Scroll naar boven