Rene van der Gijp neemt geen blad voor de mond: ‘Het is echt schandalig’

Rene van der Gijp neemt geen blad voor de mond: ‘Het is echt schandalig’

Onlangs heeft René van der Gijp zijn opinie gegeven over de controverse rond Maxime Meiland en haar beschuldiging van verkracht!ng toen ze vijftien was.

Rene van der Gijp is geschokt: ‘Ik weet niet wat ik meemaakte’

De persoon die Maxime beschuldigt, was zelf ook vijftien op dat moment en ontkent de beschuldigingen ten stelligste. Bovendien beweert hij dat er getuigen zijn die dit kunnen bevestigen.

“`html
Maxime Meiland in geldnood? Dit vraagt ze voor haar bolide op Marktplaats!

Er is nooit expliciet door Maxime gesproken over de persoon waar het over gaat, maar zijn omgeving begrijpt over wie het gaat. Dit kan potentieel schadelijk zijn, vooral als het verhaal onwaar blijkt te zijn.

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

Deze situatie leidt tot een ingewikkelde kwestie waarbij beide partijen stellig beweren dat hun versie van het verhaal de waarheid is.

“`
Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

 

Johan Derksen vindt dat als mevrouw Meiland dit verhaal verzint voor haar boek, ze daarvoor gestraft moet worden: “Kijk, als die mevrouw Meiland dit uit haar duim zuigt en dit alleen maar zegt om een leuk verhaal in een boek te hebben, nou, dan verdient ze echt billenkoek. Het is echt schandalig.”

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

Hélène Hendriks benadrukt de complexiteit van de zaak: “Dat krijg je nu wel. Dat is dus de vraag of het zo is. Voor hetzelfde geld is het helemaal niet zo en klopt het wat er staat in het boek.”

“Je weet dat niet,” zei hij.

Yvonne Coldeweijer richt haar pijlen op Helene Hendriks en haalt hard uit!

René van der Gijp overweegt of Maxime misschien een psychisch probleem heeft: “Schat, dat kan best zo zijn, maar laten we wel wezen, als je dit bedenkt, dan ben je gestoord. Dan ben je echt gestoord.”

Rene van der Gijp is zich kapot geschrokken: ‘Ik weet niet wat ik meemaakte’

Wilfred Genee merkt op dat de mogelijke dader misschien als gast zal verschijnen bij Vandaag Inside: “We proberen terughoudend te zijn en we gaan dit gesprek niet uit de weg.”

”Het lijkt erop dat hij binnenkort mogelijk zijn kant van het verhaal op televisie zal delen,” zegt ze.

Nog meer verbazingwekkende verhalen op straat gegooid over Maxime Meiland!

“We zouden kunnen overwegen die meneer hier ook al te ontvangen, maar dat doen we voorlopig even niet. Laten we afwachten wat er aan de hand is, toch?”

Erica vindt keuze dochter Maxime belachelijk: ‘Zij vindt het gewoon onzin’

Het lijkt erop dat het niet lang zal duren voordat deze jongen mogelijk zijn kant van het verhaal op televisie zal delen.

Maxime Meiland komt haar woord niet na en zorgt voor grote teleurstelling: ‘Vrij snel gestopt’
Scroll naar boven