Heftig verhaal gelekt over Peter Gillis: ‘Dat bijten is een dingetje’😲😱(3 minuten lezen)

Heftig verhaal gelekt over Peter Gillis: ‘Dat bijten is een dingetje’😲😱(3 minuten lezen)

24 november 2022 Uit Door Vrouwen Stuff

Afgelopen week moest Massa is Kassa-ster Nicol Kremers zich melden bij de rechter-commissaris om gehoord te worden.

Het verhoor had uiteraard te maken met de zaak tegen haar Peter Gillis. Ondanks dat ze geen aangifte heeft gedaan komt er namelijk wel een vervolg.

Peterke zou zijn Nicol op diverse plekken hebben gebeten maar ook aan haar armen en haren getrokken. Haar boezem moest het ook ontgelden.

Er gaat nu het verhaal rond dat Peter in het verleden al eerder over de schreef is gegaan, hij is niet zo lief als dat hij er uit ziet.

Eerder dit jaar, op 29 mei zou er een worsteling ontstaan zijn tussen Peter en Nicol. Toen bekend werd dat Peter een nacht had vastgezeten, ontkenden zowel Peter als Kremers.

Toch besloot het stel een maand later toch toe te geven dat er iets was gebeurd in de privésfeer. Nicol heeft geen aangifte gedaan, echter wel een verklaring afgelegd die behoorlijk belastend is.

Tijdens de worsteling belde iemand anders de politie. Het Openbaar Ministerie heeft dan ook een geluidsopname en foto’s van de wonden op de plank liggen.

Nu gaat er dus het verhaal dat Peter al eerder veel te ver is gegaan, er zou namelijk ooit iets voorgevallen zijn bij een familielid van hem.

,,Dat ‘bijten’ is een dingetje van Peter”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. Coldweijer besluit wat meer te delen met haar volgers.

,,Zo hoorde ik een tijd terug van een spion dat een familielid een aantal uren opgesloten had gezeten bij Peter en dat ze onder de bijtwonden zat toen ze weer werd vrijgelaten.”

het is apart dat dit verhaal niet eerder is gelekt. ,,Iedereen is schijnbaar doodsbang voor Peter”, meent Yvonne. ,,Hopelijk mag ik dat hele verhaal nog een keer vertellen.”