Gordon gaat uit zijn stekker en komt met zeer fel commentaar: ‘Schaam je diep’

Gordon gaat uit zijn stekker en komt met zeer fel commentaar: ‘Schaam je diep’

Beau van Erven Dorens presenteert een winterse special van zijn programma ‘Casa di Beau’, waarin bekende Nederlanders in een luxe omgeving verblijven en tegelijkertijd diepgaande gesprekken voeren.

Gordon bevestigt gerucht: 'Ik ben zijn papa'

Deze keer speelt het zich af op een koude winterlocatie, in plaats van de gebruikelijke zomerse Italiaanse villa waar Beau normaal gesproken zijn gasten ontvangt.

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

Altijd ontvangt Beau zijn gasten en gaat hij diepgaande gesprekken met hen aan over allerlei onderwerpen en bijzondere situaties.

Gordon woest op het OM en laat het er niet bij zitten: ‘Het kan niet waar zijn’

De uitzending, gepland voor 7 januari, belooft spannend te worden met gasten zoals presentator Ruben Nicolai, voormalig Ajax-trainer Maurice Steijn, en de veelbesproken zanger/presentator Gordon.

Gordon over het maken van keuzes: ‘Een van de drie moest het gewoon ontgelden’

In de preview zorgt Gordon, bekend om zijn uitgesproken persoonlijkheid en controversiële momenten, al voor opschudding met zijn felle commentaar.

Gordon barst in tranen uit: ‘Ik was gewoon niet meer mezelf’

In de eerste beelden haalt Gordon hard uit naar iemand die hem het leven zuur heeft gemaakt. ‘Wat hier gebeurt is karakterm00rd! Ik zou willen zeggen tegen degene, waarvan ik weet dat hij dit kijkt: ‘Schaam je diep!”

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’

Het afgelopen jaar was turbulent voor Gordon. Hij verbrak zijn verloving met Gavin Rozario en had spanningen met zowel SBS6 als collega Gerard Joling.

Gerard Joling haalt wederom uit naar Gordon: ‘ik vind hem wel een heel slecht voorbeeld’

Ook zijn confrontaties met Johan Derksen hebben de aandacht getrokken. Ondanks deze uitdagingen blijft Gordon actief in de entertainmentwereld.

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

Binnenkort zal hij te zien zijn in een nieuwe Nederlandse film, optredens verzorgen bij Omroep Max, en er wordt zelfs gespeculeerd over een mogelijke reünie met Gerard Joling.

Gerard Joling betrapt op jokken: Is hij zijn eerdere opvallende uitspraak vergeten?

Deze aflevering belooft een mix van entertainment, confrontatie en mogelijk verrassende wendingen. WE moeten nog even geduld hebben.

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’
Scroll naar boven