Fix jouw beschadigd haar met een detox.

Fix jouw beschadigd haar met een detox.

De zomerzon levert ons vaak een mooie gloed op het haar, maar zorgt er ook voor dat het haar snel beschadigd raakt. Niet alleen de zon, maar ook zout zeewater, chloorwater van het zwembad en het strand drogen je haar uit. Hierdoor ga je met een droge dos de herfst in. Je kunt hier iets tegen doen, namelijk een detox ondergaan voor jouw haar.

Door een haar detox te nemen kun je jouw haren beschermen tegen deze externe factoren.

Detox
Het is belangrijk om vóór als na de zomer een detox te nemen voor jouw haren. Zowel voor als na de zomer is het belangrijk dat je je haar voorziet van een goede haar detox. Afkicken van alle schadelijke dingen wat jouw haren kapot heeft gemaakt en het nu te voeden om het weer te herstellen

Stap 1: Herstelbehandeling
Een goede behandeling voor beschadigd haar is een Olaplex behandeling. Dit kun je bij de kapper laten doen, maar ook zelf thuis. Jouw kapper kan je hiervoor adviseren.

Stap 2: Goede haarborstel
We staan er niet vaak bij stil, maar een goede haarborstel doet wonderen voor jouw haar. Een grote paddle borstel is een must om thuis te hebben. Deze zijn vaak vierkant van vorm en hebben een anti-statische functie. Houten of plastic borstels zorgen niet voor een beschadigd hoofdhuid en beschadigen de haarlokken niet.

Stap 3: Jouw hoofdhuid
Ontzettend belangrijk om te weten, jouw hoofdhuid moet ook verzorgd worden. Een onderdeel van de detox is een hoofdmassage. Dat zorgt ervoor dat de bloedcirculatie op gang komt en dat resulteert in een mooi, gezond en dik haar.

Over de auteur

Scroll naar boven