John van t Schip openhartig over moeilijke periode: ‘overmand te worden door verdriet’

John van het Schip openhartig over het grote verlies van zijn geliefde vrouw Danielle

De Ajax-trainer, John van ‘t Schip, deelt openhartig over het diepe gemis van zijn vrouw Daniëlle van ‘t Schip, die in oktober is overleden.

Hij beschrijft in een gesprek met De Telegraaf het voortdurende gevoel van leegte dat hij ervaart. “Daniëlle is een deel van mij, ze was er veertig jaar en nu mis ik die aanwezigheid enorm,” zegt hij.

,,Het is gewoon heel ongezellig. Als ik thuiskom, is het leeg. En als er wel mensen zijn,

“Als ik haar mis, dan voelt het leeg,” vertelt hij.


Herinnert hij zich levendig hoe ze elkaar meer dan veertig jaar geleden ontmoetten, toen Daniëlle terugkwam naar Nederland en ze elkaar troffen tijdens een feest op 14 juli. Hun liefde ontvlamde echt.


“Die nacht, die tot in de vroege uurtjes duurde, was het begin van alles,” herinnert John zich. Het koppel trouwde en stichtte een gezin.


“Daniëlle always prioritized the family, indifferent to fame, with the sole purpose of having a happy family,” John emphasizes.

Great concerns about Danielle van t Schip after she posted a new message!

Daniëlle’s passing due to cancer has had a profound impact on him. “After her passing, we received many heartwarming messages, but it is still difficult for me to read them without being overwhelmed by sadness,” he shares.

Grote zorgen om Danielle van t Schip nadat ze nieuw bericht heeft geplaatst!

Daniëlle heeft een sterke geloofsovertuiging en gelooft dat haar leven een voorbestemd plan volgt. John zegt: “Ze accepteert haar lot zonder woede of beschuldigingen en blijft altijd positief, ondanks de pijn.”

Grote zorgen om Danielle van t Schip nadat ze nieuw bericht heeft geplaatst!

Hij vervolgt: “Ze zei altijd dat ze 108 wilde worden, maar accepteerde dat God een plan heeft dat zij niet had bedacht.”

Zwaar afscheid voor Danielle van t Schip: ‘Veel tranen en afscheidsknuffels’

Daniëlle geloofde dat het een blauwdruk was die God bij haar geboorte had gemaakt. Ze was niet boos, gaf niemand de schuld en klaagde nooit.

Zwaar afscheid voor Danielle van t Schip: ‘Veel tranen en afscheidsknuffels’

Ondanks de pijn en het feit dat ze onder de m0rfine en pijnstillers zat, is ze heel de periode positief met de ziekte omgegaan.

“`html
Grote zorgen om Danielle van t Schip nadat ze nieuw bericht heeft geplaatst!

John’s grootste inspiratiebron blijft vandaag de dag Daniëlle. Hij concludeert: “Ik richt me op Ajax, maar vooral op mijn kinderen, familie en vrienden. Zij zijn nu mijn fundament en dat geeft me kracht.”

“`

Scroll naar boven