Moeilijke periode voor verdrietige Gerard Joling: Afwezigheid zorgt voor grote leegte

Moeilijke periode voor verdrietige Gerard Joling: Afwezigheid zorgt voor grote leegte

Gerard Joling, die nu 63 jaar oud is, ervaart een moeilijke tijd en voelt een grote leegte door zijn afwezigheid. Als kind koesterde de zanger warme herinneringen aan de kerstperiode, ondanks de bescheiden financiële situatie in het arbeidersgezin waarin hij opgroeide. Het kopen van een kerstboom was een vaste traditie elk jaar. Hij herinnert zich nog helder hoe ze samen de boom versierden.Dat zijn ouderlijk huis altijd gevuld was met gezelligheid door zijn broer en zus en de gastvrijheid van zijn moeder, die regelmatig eenzame ouderen uitnodigde, markeerde Kerstmis altijd. Na het verlaten van zijn ouderlijk huis, stopte Joling een tijd lang met kerst vieren vanwege zijn volle schema met optredens. In een interview verklaarde hij:Met Libelle zei hij: “Een aantal jaren geleden ben ik daarmee gestopt, ik wilde weer lekker thuis zijn en bij mijn moeder op bezoek kunnen gaan.”

Ondanks eerdere felle kritiek: Gerard Joling toch weer in gezelschap van deze dame!

Laatst december vierde Joling voor het eerst kerst zonder zijn moeder. Zijn moeder, Janny, overleed op 5 januari 2022 op 92-jarige leeftijd aan een dubbele longontsteking.

Gerard Joling haalt wederom uit naar Gordon: ‘ik vind hem wel een heel slecht voorbeeld’

GerardOp Facebook deelde iemand het volgende bericht: “Ik heb vannacht bij mijn moeder in het ziekenhuis geslapen en haar hand tot het laatste moment kunnen vasthouden.”

Gerard Joling enorm teleurgesteld: ‘Maar ik blijf duimen’

”Mijn broer, zus en ik zijn ontzettend dankbaar dat we haar in goede gezondheid zo lang bij ons hebben kunnen houden.”

Gerard Joling haalt snoeihard uit naar dit koppel: ‘Ik heb nog nooit zoiets slechts gezien’

De afwezigheid van zijn moeder laat een grote leegte achter inJolings leven werd opgemerkt dat hij haar miste tijdens de presentatie van zijn album ‘Dit ben ik’.

Gordon openhartig over Gerard Joling: Deze uitspraak deed ontzettend veel pijn!😣😬

Hij zou graag nog een kerst met haar hebben gevierd. “Lieverd, ik heb zo’n mooi leven gehad. Je bent zo lief voor me geweest,” zijn de laatste woorden die zijn moeder met hem deelde op haar sterfbed, zoals hij onthult in Libelle.

Gerard Joling is op dreef en haalt uit: ‘Kijk naar zijn ogen, die staan heel wazig’

Wat betreft Joling,Tijdens de feestdagen is het extra voelbaar dat zowel zijn moeder als zijn vader, die al langer is overleden, worden gemist.

Gerard Joling is op dreef en haalt uit: ‘Kijk naar zijn ogen, die staan heel wazig’
Scroll naar boven