Gerard Joling gaat wel heel ver door deze bekende presentatrice naar beneden te halen!

Gerard Joling gaat wel heel ver door deze bekende presentatrice naar beneden te halen!

Tijdens een recente uitzending van Vandaag Inside heeft zanger Gerard Joling opmerkelijke uitspraken gedaan over tv-persoonlijkheden. Hij heeft kritiek geuit op Sophie Hilbrand, de medepresentatrice van het programma Khalid & Sophie, door haar als “een beetje stoffig, een beetje smoezelig” te omschrijven.

Gerard Joling betrapt op jokken: Is hij zijn eerdere opvallende uitspraak vergeten?

Gerard Joling staat bekend om zijn directe manier van spreken, maar zijn kritiek op de presentatrice heeft voor de nodige ophef gezorgd.

Gerard Joling voegde eraan toe dat hij haar geen frisse vrouw vindt om naar te kijken. Dit is een uitspraak die hij niet voor de eerste keer maakt over collega-BN’ers.

Gerard Joling krijgt scherpe kritiek: Een engnek die uit ons landje moet verdwijnen!

Hij voegde er verontschuldigend aan toe: “Ja, het spijt me. Maar ik ben alweer te ver gegaan. O, jongens, ik krijg een belletje van het management of ik wil stoppen…”.

Ondanks eerdere felle kritiek: Gerard Joling toch weer in gezelschap van deze dame!

Recentelijk heeft Gordon zijn pijlen gericht op Gerard Joling, een andere bekende Nederlandse tv-persoonlijkheid. Hij verklaarde openhartig: “Deze uitspraak deed ontzettend veel pijn!😣😬” in reactie op een opmerking van Joling.

Gordon openhartig over Gerard Joling: Deze uitspraak deed ontzettend veel pijn!😣😬

In een eerdere gebeurtenis dit jaar uitte hij zijn mening over Ruud de Wild, een andere bekende Nederlandse tv-persoonlijkheid, door te zeggen: “Ik vind hem zeer onfris om naar te kijken”.

Huh? Ruud de Wild doet bizarre onthulling over zijn breuk met Olcay Gulsen!

Deze opmerking zorgde voor verbazing bij De Wild, die verklaarde dat Joling hem eerder had gecomplimenteerd en hem zelfs meerdere keren voor zijn verjaardag had uitgenodigd.

Ruud de Wild heeft gereageerd met de opmerking: “Wat een leugenaar! Wat een fantast! Ik ben serieus geschrokken van Gerard Joling. En dat meen ik echt serieus.”

Huh? Ruud de Wild doet bizarre onthulling over zijn breuk met Olcay Gulsen!

De uitspraken van Joling hebben opnieuw voor opschudding gezorgd in de entertainmentwereld. Zijn openhartigheid en ongefilterde meningen roepen zowel bewondering als kritiek op.

Huh? Ruud de Wild doet bizarre onthulling over zijn breuk met Olcay Gulsen!
Gerard Joling enorm teleurgesteld: ‘Maar ik blijf duimen’
Scroll naar boven