Bizarre beelden: Bestuurder camper kegelt wielrenners van de weg af!

Bizarre beelden: Bestuurder camper kegelt wielrenners van de weg af!

Veel weggebruikers ergeren zich regelmatig aan wielrenners die zich niet aan de verkeersregels houden, dat is algemeen bekend.

Wielrenners hebben geen goede reputatie als het gaat om rekening houden met andere weggebruikers.

Er circuleren talloze video’s online waaruit blijkt dat veel wielrenners van mening zijn dat ze altijd voorrang hebben op de weg.

Overal ter wereld zijn er situaties waarin de spanningen tussen wielrenners en overige weggebruikers hoog oplopen, en dat geldt niet alleen voor ons landje.

In Arizona, Verenigde Staten, ontstond onlangs een vreemde situatie. De bestuurder van een camper weigerde voorrang te verlenen aan een groep wielrenners en reed hen vervolgens van de weg.

Alles werd vastgelegd op camera. Op de beelden is te zien hoe een groep wielrenners langs de schitterende Lake Mary Road fietst. DeMeeste wielrenners houden zich netjes aan het fietspad.

Tijdens een prachtige rit werd de fietstocht echter ruw verstoord door de bestuurder van een camper.

Op hoge snelheid naderde een camper de groep wielrenners, waarbij de bestuurder ervan een van de wielrenners met volle snelheid raakte.

De klap was behoorlijk hard, waardoor de wielrenner van de weg slingerde, samen met zijn gezelschap.De val werd gevolgd door de camper die meerdere wielrenners verwondde.

Maar liefst zeven wielrenners liepen verwondingen op, waaronder ernstige botbreuken, rug- en hoofdletsel.

Het is nog onbekend of de bestuurder van de camper, die verantwoordelijk is voor deze tragedie, al is opgespoord. De beelden zijn hieronder te bekijken:

Scroll naar boven