Koekjesdief: Lukt het jou om het verdwenen koekje op te sporen?

Koekjesdief: Lukt het jou om het verdwenen koekje op te sporen?

Om onze hersenen gezond en scherp te houden, is het aan te raden om ons brein regelmatig uit te dagen.

Vroeger werden er veel spelletjes gespeeld en kon men bijvoorbeeld een kruiswoordpuzzel oplossen in een tijdschrift of de krant.

Breinbreker: Hoeveel fouten weet jij te ontdekken in de afbeelding?

In vroegere tijden was er geen luxe zoals social media en bestond het vooral uit buiten spelen met vriendjes en vriendinnetjes.

Sinds de komst van het internet is alles radicaal veranderd en heeft een geheel nieuwe wereld zich geopend. Online vind je talloze uitdagingen om je brein te trainen, zoals woordpuzzels, sudoku’s en zoekplaatjes. Kun jij bijvoorbeeld ontdekken wat er niet klopt in deze afbeelding?Als we ouder worden, is het niet alleen belangrijk om fysiek zo gezond en fit mogelijk te zijn, maar ook ons brein heeft uitdaging nodig.
Dit raadsel zorgt voor hoofpijn bij velen: Kun jij ontdekken wat er niet klopt?

Na een lange dag thuis te komen, ploffen we vaak neer op de bank en spenderen we uren op social media.

Breinbreker: Hoeveel fouten weet jij te ontdekken in de afbeelding?

Facebook, Instagram, Snapchat en TikTok zijn erg populair en velen vinden het leuk om een kijkje te nemen in de wereld van een ander.

Breinbreker: Hoeveel fouten weet jij te ontdekken in de afbeelding?

Er is echter online nog zoveel meer te ontdekken. Over de hele wereld zijn er miljoenen uitdagingen beschikbaar om onze hersenen te blijven uitdagen.

Breinbreker: Hoeveel fouten weet jij te ontdekken in de afbeelding?

Vandaag presenteren we jullie een kleurrijke afbeelding waar ook een uitdaging aan verbonden is. Op de afbeelding is van alles te zien.

Bijna niemand krijgt het voor elkaar om de fout in de afbeelding op te sporen. Lukt het jou wel?

In eerste instantie lijkt de onderstaande afbeelding gewoon een normale keukenfoto.


Maar er hoort een opdracht bij deze afbeelding. De vrouw des huizes heeft namelijk heerlijke koekjes gebakken in de keuken.

Dit raadsel zorgt voor hoofdpijn bij velen: Kun jij ontdekken wat er niet klopt?
Ze kwam erachter dat er een koekje ontbrak en ontdekte dat een muisje ermee vandoor was gegaan. Het is aan jou om de muis op te sporen.

Op zoek naar het muisje dat er met het koekje vandoor is gegaan? Het verstopt zich ergens in deze keuken. Heb je de muis kunnen traceren?

Bijna niemand lukt het om de fout in de afbeelding op te sporen. Lukt het jou wel?

Maak je geen zorgen als je de muis nog niet hebt kunnen vinden. Op de onderstaande afbeelding kun je zien waar het kleine diertje zich verstopt.

Scroll naar boven