Man laat peperduur kostuum van Bordercollie maken om als hond door het leven te gaan!

Man laat peperduur kostuum van Bordercollie maken om als hond door het leven te gaan!

Bij Toco, een Japanse man, koesterde hij van jongs af aan een unieke, bijzondere en toch wel vreemde droom: hij wilde altijd al een hond zijn.

Om deze droom werkelijkheid te laten worden, heeft hij onlangs 12.480 dollar uitgegeven aan een kostuum van een bordercollie.

De man leeft zich nu uit door te blaffen en te kwispelen, hoewel hij zich zorgen maakt over hoe zijn vrienden hierop zullen reageren.

Toco uitte zijn zorgen in een gesprek met de Britse krant Mirror, waarbij hij aangaf: “Ik zeg er maar zelden iets over tegen mijn vrienden omdat ik bang ben dat zij mij raar vinden.”

“Toen ik mijn familieleden en vrienden vertelde dat ik wil verdergaan als een dier, keken ze erg verbaasd en ik ben daar erg door gekwetst.”

Deze fascinatie van Toco om een huisdier te zijn, gaat terug tot zijn kindertijd.

Toco overpeinst: “Ik vraag me af of er een verlangen was naar een transformatie.”

Door de tijd heen heeft Toco verschillende vaardigheden ontwikkeld om meer op een hond te lijken, waaronder het eten van nep hondenvoer en het nabootsen van het luie gedrag van een hond.

Af en toe doet hij zijn kostuum aan en maakt zelfs een wandeling naar buiten. “Mensen kijken dan heel erg vreemd, maar dat stoort me niet. Ze zijn gewoon niet gewend.”


Zeppet, een bekend Japans bedrijf op het gebied van sculpturen en filmmodellen, heeft 40 dagen gewerkt aan het creëren van het kostuum, mede door de voortdurende verzoeken om verbeteringen van Toco.


Toco voelt zich nu volledig als een hond nu het kostuum perfect past. Hij vindt veel steun binnen een gemeenschap van mensen die zich ook als huisdieren voordoen. Over deze ervaring zegt Toco: “Dat doet me goed”.


Scroll naar boven