Nicol Kremers doet aantal heftige uitspraken na therapie: ‘Dat is het enige dat ik er over zeg’

Nicol Kremers doet aantal heftige uitspraken na therapie: ‘Dat is het enige dat ik er over zeg’

Nicol Kremers, eerder bekend van het televisieprogramma “Massa is Kassa”, heeft onlangs gesproken over haar worstelingen met een posttraumatische stressstoornis (PTSS).


Ze wijt deze aan vermeend misbruik en mishandeling door haar ex-partner Peter Gillis. In een openhartig interview met Story deelt ze haar ervaringen en haar weg naar herstel.

Bewoners vakantiepark woest op Peter Gillis: ‘Hij laat ons gewoon aan ons lot over’

Nicol geeft aan dat ze na een periode in Thailand te hebben doorgebracht voor traumatherapie, nog steeds momenten van strijd ervaart, maar opmerkt dat er vooruitgang is.

Nicol Kremers heeft kiekjes laten maken op heilige locatie: Lef en lak aan alles en iedereen

“Het is een enorme achtbaan geweest waar ik nog steeds af en toe last van heb, maar het gaat steeds beter,” legt Nicol uit.

Nicol Kremers laat zich van haar zakelijke kant zien en is van plan haard door te pakken!

Nicol Kremers benadrukt het belang van behandeling in het buitenland, waar ze zich volledig kon concentreren op haar herstel.

Nicol Kremers heeft verhuisplannen: ‘Om eventuele straf te ontlopen’

Ze vertelt: “Ik heb verschillende therapieën gevolgd, In Thailand en in Nederland. Het voordeel van behandeling in het buitenland, is dat je uit je comfortzone bent en je vierentwintig zeven op je herstel kunt richten. Dat heeft mij een stuk vooruit geholpen.”

Nicol Kremers krijgt advies om haar woning te verlaten: ‘voorlopig niet terug te komen’

Onderstreept wordt de ernst van de situatie door de aangifte die Nicol tegen Peter heeft gedaan, betreffende mishandeling en verkrachting.

Nicol Kremers vreest voor haar leven: ‘voelt zich niet veilig thuis en wil beveiliging en camera's’

Discreet blijft ze over de voortgang van de rechtszaak en de mogelijke uitkomsten daarvan, verwijzend naar de instructies van de rechter en het wachten op het Openbaar Ministerie.

De verdere ontwikkelingen zullen nauwlettend in de gaten worden gehouden.

Nicol Kremers komt moeilijke periode door: Haar kinderen hebben alles gezien!

Nicol heeft besloten geen uitspraken te doen over welke straf zij passend zou vinden voor Peter, maar ze heeft haar voortdurende angst en gevoelens van onveiligheid sinds de gebeurtenissen wel gedeeld.

Manager Nicol Kremers doet schokkende onthulling: ‘de waarheid boven tafel’

‘Ik ben soms nog bang en voel me onveilig. Dat is het enige dat ik er over zeg,’ verklaarde Nicol in een gesprek met het weekblad.

Peter Gillis probeert Nicol de mond te snoeren: Eist 1,68 miljoen euro binnen drie dagen!

Onder andere haar persoonlijke strijd en herstel, maar ook bredere kwesties van veiligheid, gerechtigheid en het belang van mentale gezondheidszorg worden in dit verhaal belicht.

Nicol Kremers krijgt advies om haar woning te verlaten: ‘voorlopig niet terug te komen’
Scroll naar boven