Lee Towers openhartig over heftige gebeurtenis: ‘Hoort ook bij het leven’

Lee Towers probeert positief te blijven na heftige gebeurtenis: ‘Hoort ook bij het leven’

Tijdens een recent interview met Showbuzz blikt Leendert Huijzer, beter bekend als Lee Towers, terug op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar.

Ondanks dat 2023 nog niet voorbij is, heeft de zanger al diverse persoonlijke en professionele ervaringen achter de rug.

Dit jaar was zowel uitdagend als gedenkwaardig voor hem, met meerdere persoonlijke tegenslagen en overwinningen.

Towers deelt dat hij te maken heeft gehad met fysieke ongelukken dit jaar, waaronder het breken van zijn hand en heup.

Niet alleen op fysiek vlak was het een moeilijk jaar; ook in zijn privéleven onderging hij veranderingen, met het verlies van enkele schoonzussen.

Filosofisch reflecteert hij op deze verliezen: ”Dat hoort ook bij het leven. Pas dan realiseer je jezelf dat het toch allemaal heel betrekkelijk is.”

Towers hoopt dat hij en zijn geliefden gezond blijven en van elkaars gezelschap kunnen genieten in 2024.

“Dat we gezond mogen blijven en mogen blijven genieten: van de kinderen, van de kleinkinderen, van de achterkleinkinderen, familie en vrienden. Pluk de dag en tel je zegeningen”, zegt hij.

Lee, op 77-jarige leeftijd, voelt zich nog steeds energiek en fit en blijft actief.Hij traint regelmatig op de hometrainer en gaat twee keer per week naar de sportschool om aan zijn conditie te werken. Over zijn conditie zegt hij het volgende:

”Mijn conditie is als die van een paard. Bij een heupbreuk moet je eigenlijk een jaar revalideren, maar daar heb ik eigenlijk geen tijd voor. Maar ja, zo gaat dat natuurlijk niet,”

lacht hij.

Terugkijkend op 2023, beschrijft Towers het als een ‘ongelooflijk mooi jaar’, ondanks de uitdagingen die hij tegenkwam.


Er worden hoogtepunten aangehaald, zoals het kampioenschap van Feyenoord, een bijzondere ontmoeting met de koninklijke familie en het voor de dertigste keer zingen tijdens de marathon.


Het verhaal van Towers is er een van veerkracht en optimisme, waarbij hij ondanks tegenslagen toch positief blijft.


Scroll naar boven