Lee Towers probeert positief te blijven na heftige gebeurtenis: ‘Hoort ook bij het leven’

Lee Towers probeert positief te blijven na heftige gebeurtenis: ‘Hoort ook bij het leven’

In een recent interview met Showbuzz reflecteert Leendert Huijzer, beter bekend als Lee Towers, op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar.


Hoewel 2023 nog niet voorbij is, heeft de zanger al een reeks aan persoonlijke en professionele ervaringen achter de rug.


Dit jaar was voor hem zowel uitdagend als memorabel, met verschillende persoonlijke tegenslagen en triomfen.

Towers heeft aangegeven dat dit jaar gevuld was met fysieke tegenslagen, waaronder het breken van zijn hand en heup.

Niet alleen op fysiek vlak was het een zwaar jaar; ook in zijn persoonlijke leven heeft hij veranderingen doorgemaakt, met het verlies van enkele schoonzussen.

Hij heeft filosofisch gereflecteerd op deze verliezen: ”Dat hoort ook bij het leven. Pas dan realiseer je jezelf dat het toch allemaal heel betrekkelijk is.”

Towers spreekt de hoop uit dat hij en zijn dierbaren in 2024 gezond mogen blijven en kunnen genieten van elkaars gezelschap.

“Dat we gezond mogen blijven en mogen blijven genieten van de kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen, familie en vrienden. Pluk de dag en tel je zegeningen,” zegt hij.

Ondanks zijn 77 jaar, voelt Lee zich nog steeds

Met regelmatige oefeningen op de hometrainer en twee keer per week naar de sportschool blijft hij energiek en fit. Over zijn conditie zegt hij:

”Mijn conditie is top. Na een heupbreuk is het normaal om een jaar te revalideren, maar daar had ik eigenlijk geen tijd voor. Zo werkt dat natuurlijk niet,” lacht hij.

Als hij terugkijkt op 2023, beschrijft Towers het als een ‘geweldig jaar’, ondanks de uitdagingen die hij heeft moeten overwinnen.


Er worden hoogtepunten genoemd zoals het kampioenschap van Feyenoord, een bijzondere ontmoeting met de koninklijke familie, en het dertig keer zingen tijdens de marathon.


Het verhaal van Towers is een verhaal van veerkracht en optimisme, waarbij hij ondanks tegenslagen toch positief blijft.


Scroll naar boven