Leroy neemt het op voor Maxime na lelijke opmerking en vraagt om uitleg!

Leroy Molkenboer reageert op zeer lelijke opmerking die zijn vrouw Maxime krijgt!

Op Instagram plaatsten Maxime Meiland en Leroy Molkenboer recent een foto die veel reacties opriep, waaronder een controversiële opmerking van een volger.

Leroy Molkenboer reageert op gemene opmerking gericht aan zijn vrouw Maxime!

De volger plaatste een kritische opmerking over Maxime door te zeggen: “Heel eng meisje die Maxime.” Hierop reageerde Leroy Molkenboer kort maar krachtig:  “Uitleg?”

Waar zit je verstand: Maxime Meiland op vingers getikt door Veilig Verkeer Nederland.

Leroy’s reactie leidde tot een golf van ondersteunende berichten van andere volgers, die in de bres sprongen voor het stel. Een van hen gaf het advies:

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

“Niet op letten joh! Zeker niet op ingaan bij iemand die zelf te eng is om profielfoto te hebben.” Terwijl een ander opmerkte: “Hoe minder reactie, hoe minder plezier die persoon van zijn antwoord heeft.”

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

Onder de post kreeg de discussie een scherpere wending toen een volger reageerde met: “Wat een onzin. Jaloerse droeftoeter.” Een ander voegde toe: “Kijk zelf eens in de spiegel, je kent Maxime niet eens.”

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

De interacties werden nog complexer toen sommige volgers refereerden aan een recente beschuldiging van verkrachting tegen Maxime, een zaak waarbij

Toen de beschuldigde man zijn kant van het verhaal deelde, waren er ook reacties van volgers. Een van hen schreef: “Hoe lieg je over verkrachting? Door mensen als jij worden meiden die echt verkracht worden niet serieus genomen.” Een andere volger uitte kritiek op Maxime. Deze persoon schreef: “Het is zover, je bent door de mand gevallen met je nepverhaal. Je moet je doodschamen, dit heeft later”.

Op sociale media liggen publieke figuren, zoals Maxime en Leroy, onder een vergrootglas, waarbij hun persoonlijke levens vaak onderwerp van publiek debat worden. Dit heeft ongewild invloed op kinderen die zich nu als diva’s gedragen, met een moeder die beschuldigd wordt van leugens en bedrog.

Hysterische Maxime Mieland over haar grootste angst: ‘dat risico durf ik echt niet aan’
Scroll naar boven