Bizarre kiekjes: Dame verdient haar geld door haar lichaamshaar overal te laten groeien!

Bizarre kiekjes: Dame verdient haar geld door haar lichaamshaar overal te laten groeien!

Een unieke manier van geld verdienen: Cherry, een 25-jarige model uit Seattle, laat bewust haar lichaamshaar groeien en verdient hiermee duizenden euro’s.

Ze deelt haar opmerkelijke verhaal over het verlaten van een reguliere 9-tot-5 baan en het ontdekken van de vraag naar ‘harige’ meisjes op platforms zoals OnlyFans.

Ondanks haar bachelordiploma in bedrijfskunde, leek dit niet de weg voor haar te zijn.Cherry’s carrière nam een andere wending toen ze besloot om te stoppen met werken in een conventioneel kantoorleven.


Ze begon naast het verkopen van kunst en het oppassen op honden, een account op het populaire platform OnlyFans.


Op OnlyFans ontdekte ze al snel dat natuurlijk lichaamshaar een populaire niche was. In een interview met Daily Star vertelt Cherry hoe lucratief deze keuze voor haar is gebleken.


Cherry vertelt: “Mijn lichaamshaar groeit nu al zes maanden. Een fan bood me 4.000 euro om me te scheren, maar iemand anders betaalde me 6.000 euro om dat juist niet te doen. Het hoogste bod won.”


Met deze unieke benadering verdient ze naar schatting 20.000 euro per maand. Haar fans steunen haar volop en waarderen de maandelijkse updates van haar natuurlijke haargroei.

Ze heeft een grappig detail gedeeld: “Soms bieden ze me 20 euro om een scheerapparaat te kopen, wat ik best grappig vind.”

Hoewel Cherry 6.000 euro ontving om haar lichaamshaar te behouden, sluit ze een eventuele toekomstige verandering niet uit.

“Als iemand me een aanzienlijk bedrag biedt, zou ik overwegenZe zegt dat ze haar lichaamshaar verwijdert.

Op dit moment voelt ze zich prettig met haar keuze en vindt ze haar natuurlijke staat mooi. Cherry benadrukt het belang van zelfacceptatie en natuurlijke schoonheid:

“Ik omarm mijn natuurlijke nagels, wimpers, en haar. Waarom zou mijn lichaamshaar anders zijn?” Ze respecteert ook de persoonlijke keuze van anderen om zich wel of niet te scheren.


Cherry’s ervaring illustreert op fascinerende wijze hoe iemand door het trotseren van conventies een niche vindt en succes behaalt. Het bewijst dat er vraag is naar diversiteit en natuurlijkheid in de wereld van schoonheid.

Scroll naar boven