Winter Vol Liefde-Joshua heeft maling aan kritiek: ‘ga er niet mee stoppen’

Winter Vol Liefde-Joshua heeft maling aan kritiek: ‘ga er niet mee stoppen’

Tijdens de recente aflevering van ‘Winter Vol Liefde’ zagen kijkers hoe Benjamin Joshua naar huis stuurde.


Joshua, die al vermoedde dat zijn tijd op de Belalp ten einde liep, was toch verrast toen Benjamin hun gezamenlijke avontuur daadwerkelijk beëindigde.


Ondertussen is Joshua het doelwit van veel kritiek op sociale media, maar hij lijkt zich er weinig van aan te trekken.


Eerder deze week deelde hij een reactie van een volger op zijn Instagram Story: “Ik vind Joshua eigenlijk wel een leuke gast! Ondernemend, enthousiast en vrolijk.”


Joshua reageerde opgetogen op deze feedback, en zei: “Ik houd gewoon van lachen. Sorry voor de mensen die dit niet kunnen waarderen, maar ga er niet mee stoppen. Lachen is gezond”, liet Joshua weten.


Na zijn afscheid van Belalp in de aflevering van maandag, is Joshua inmiddels weer terug in Amsterdam en zal niet meer te zien zijn in ‘Winter Vol Liefde’.


Voor zijn vertrek uitte Benjamin stevige kritiek op Joshua: “Je bent heel dominant en ik gebruik het woord liever niet maar ook een beetje manipulatief.”


Benjamin zei dat het ook een dikke middelvinger naar hem toe is en dat hij dat geen fijne eigenschap aan jou vindt.


Uiteindelijk bleek Joshua toch niet de juiste match voor Benjamin te zijn, aangezien hun verschillen te groot waren. Spoiler alert voor het einde van het programma: Benjamin heeft een bewogen reis doorgemaakt.


Nadat Benjamin aanvankelijk dacht dat Joshua een goede match was, bleek al snel dat er geen klik was. Ook met de andere kandidaten vond hij geen liefde, waardoor Benjamin alleen achterbleef in Zwitserland.

Benjamin voelt zich nu opgelucht nu het liefdesavontuur voorbij is. Hij vertelde aan zijn vriendin Anna: “Ik weet nu beter wat ik wel en niet wil. Een relatie gaat niet werken. Dus ik wil liever een lat-relatie“.

“Ik wil voorlopig even niet meer daten. Ik ga voorlopig

Zijn deelname aan ‘Winter Vol Liefde’ heeft Benjamin in ieder geval veel geleerd over wat hij zoekt in het leven en in relaties. Dit avontuur heeft hem laten nadenken over zijn toekomstige partner en zijn eigen leven als single man.

Scroll naar boven