Lil Kleine laat zich uit over uitspraken van Patty Brard: ‘Dat vind ik niet gepast’

Lil Kleine laat zich uit over uitspraken van Patty Brard: ‘Dat vind ik niet gepast’

Recentelijk heeft de rapper Lil Kleine, oftewel Jorik Scholten, gereageerd op bezorgdheid die door Patty Brard werd geuit over zijn zoon Lío.

Tijdens een interview met RTL Boulevard gaf Scholten aan dat hij de opmerkingen van Patty Brard als onprettig heeft ervaren.

Patty Brard maakt zich zorgen om zoontje Lil Kleine en Jaimy Vaes: ‘Ik kan er niet over uit’

Dit gesprek vond plaats in de context van zijn hernieuwde situatie met zijn vriendin Jaimy Vaes en zijn zoon Lío.Twee jaar na het incident waarbij hij betrokken was bij een confrontatie met Jaimie Vaes, krijgt de veelbesproken rapper nog steeds veel aandacht in de media. Onlangs was hij het onderwerp van een documentaireserie die nu beschikbaar is voor streaming.

Na een tv-optreden deelde Scholten in een gesprek met Aran Bade van RTL Boulevard details over zijn contact met zoontje Lío, die momenteel bij zijn moeder verblijft. De rapper is onlangs ook betrapt met de verkoop van bepaalde items.

De hoop van Scholten is om vaker bij zijn zoon te kunnen zijn, vooral als Lío naar Nederland zou verhuizen voor school. Hij uitte deze wens terwijl hij aangaf dat ze momenteel op Ibiza wonen. Hij gaf aan dat als zijn zoon naar school in Nederland zou gaan, dit zou betekenen dat hij hem veel vaker zou kunnen zien, en dat hij hem zelf naar school zou kunnen brengen en weer zou kunnen ophalen. Dit zou voor hem heel fijn zijn.“`html


Betreffende de documentaireserie, verklaarde hij dat Jaimie geen toestemming had gegeven voor de betrokkenheid van haar of hun zoon, wat resulteerde in de afwezigheid van Vaes in de serie en het anonimiseren van Lío.

Jaimie Vaes betrapt met verkoop van deze items: ‘Daar krijgen we nu toch wel twijfels over’

Het interview nam een scherpe wending toen Bade Scholten Bade confronteerde met Patty Brard’s uitspraken over Lío’s ontwikkeling en de mogelijke invloed van de thuissituatie.

“`
Patty Brard voelt zich behoorlijk belachelijk gemaakt: ‘dan krijg ik een boete’

Brard zei: “Dat kindje praat niet. Ik moet heel goed oppassen wat ik zeg, want ik weet niet waar dat door komt. Maar ik denk dat de situatie daar mede debet aan is. (…) Ze kwamen om vijf uur ’s ochtends doorgezopen en doorgesnoven thuis!

Diva Patty Brard openhartig over haar obsessie: ‘Ik ben wel bang’

Scholten toonde zichtbare irritatie bij de suggestie en koos ervoor niet op camera op deze zorgen in te gaan, benadrukkend

Beter is het om dit soort zaken privé te houden.

Dit is de nieuwe vlam van Lil Kleine: Niet te vergelijken met ex Jamie Vaes!

Ik vind het niet geschikt om op camera te bespreken,” zei Aran terwijl hij corrigeerde: “Nee, hoe het met hem gaat, mensen maken zich misschien zorgen…

Dit is de nieuwe vlam van Lil Kleine: Niet te vergelijken met ex Jamie Vaes!

Na deze uitwisseling veranderde volgens Bade de sfeer aanzienlijk, en Scholten toonde een zeldzame emotie in zijn reactie.

Dit is de nieuwe vlam van Lil Kleine: Niet te vergelijken met ex Jamie Vaes!

De emotionele impact was duidelijk ondanks zijn poging om zijn gebruikelijke façade te behouden, wat de complexiteit van Scholten’s publieke en persoonlijke leven onderstreept.

Dit is de nieuwe vlam van Lil Kleine: Niet te vergelijken met ex Jamie Vaes!
Scroll naar boven