Man wil geen lelijke vrouwen op date: ‘Dan lijken ze op een ananas’

Man wil geen lelijke vrouwen op date: ‘Dan lijken ze op een ananas’

Recent heeft de 42-jarige Kevin uit Schotland een opmerkelijke video gedeeld op het platform TikTok.

Automatische concepten

In de video maakt hij duidelijk dat hij voortaan selectiever wil zijn bij het daten en geen interesse meer heeft in vrouwen die hij als onaantrekkelijk beschouwt.

Hij geeft openlijk toe in de video: ”Ik ben me ervan bewust dat ik zelf geen Brad Pitt ben, maar ik zoek wel iemand die er normaal uitziet.”

Op TikTok deelt Kevin, een treinmachinist en alleenstaande vader, regelmatig video’s, vaak samen met zijn hond Blade.

In zijn meest recente video spreekt Kevin over zijn zoektocht naar liefde. Als vrijgezel geeft hij toe dat het vinden van een partner lastig is vanwege zijn ervaringen met vrouwen die hij omschrijft als ‘gebroken boemerang-b*tches’.

Automatische concepten

”Ik wil een mooie vrouw hebben, een diamant,” zegt hij. Vervolgens beschrijft hij zijn ideale partner: ”Ik heb maar een eis: als je mooie borsten hebt en een leuk gezicht, dan heb je mijn interesse.”

Hij legt ook uit waarom hij niet geïnteresseerd is in wat hij ‘Triple B’ noemt (Broken Boomerang B*tches):

Automatische concepten

Kevin noemde hen BBB en zei: “Want als je een boemerang gooit, komt hij terug. Nee, in dit geval: rot op en tot nooit meer.”

Kevin heeft specifieke voorkeuren voor het uiterlijk van zijn toekomstige partner, waaronder een aversie tegen opgestoken haar:

Automatische concepten

Hij zei: “Dan lijken ze op een ananas en dat ziet er niet“Mijn ideale vrouw moet er wel goed uitzien,” zegt Kevin. Hij voegt daar aan toe dat hij verwacht dat een vrouw minstens vier keer per week met hem naar bed gaat.


De reacties op Kevin’s video zijn gemengd en vaak kritisch. Een van de kijkers reageert: “Zielepoot, dit is waarom je nu alleen bent.”


De video heeft veel aandacht getrokken en heeft geleid tot een levendige discussie onder de kijkers. Inmiddels heeft hij de video verwijderd.


Scroll naar boven