Marvin Ophof reageert op biografie van ex Roy: ‘In onze relatie heb ik mij altijd geergerd’

Marvin Ophof reageert op biografie van ex Roy: ‘In onze relatie heb ik mij altijd geergerd’

Binnenkort brengt Roy Donders, de bekende ‘Stylist van het Zuiden’, zijn biografie ‘Gewoon Royke’ uit.

In deze persoonlijke biografie deelt Roy Donders details over zijn leven, zowel in de schijnwerpers als daarbuiten.

Roy Donders de dupe van vriendjespolitiek en haalt dan ook boos uit!

Hij bespreekt de ups en downs van zijn carrière, waarbij hij openhartig spreekt over de verschillende uitdagingen die hij heeft gehad.

Roy Donders heeft moeten overwinnen.

Roy Donders slaat nieuwe weg in: ‘Ik had dit nooit verwacht’

Het boek belicht diverse aspecten van zijn leven, zoals zijn ervaringen met de realityserie ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’, het faillissement van zijn kledingwinkel, zijn carrière als volkszanger, en minder bekende aspecten van het beroemd zijn.

Roy Donders openhartig over groots plan toekomst: ‘Weten dat allebei van elkaar’

Shownieuws heeft gesproken met Marvin, de

Roy’s voormalige partner lijkt positief te zijn over hun relatie en heeft geen bezwaren tegen hoe hij mogelijk wordt afgebeeld in de biografie.

Marvin verwacht dat het boek zich voornamelijk zal richten op Roy zelf, en hij vermoedt dat Roy’s periode als homoseksueel mogelijk minder aandacht zal krijgen in het boek.

In onze relatie heb ik me altijd gestoord aan het feit dat het altijd over ‘ik’ ging bij Roy, dus hij zal waarschijnlijk ook veel over zichzelf schrijven in het boek.”


”Het boek zal waarschijnlijk veel over mij gaan. Aangezien hij nu doet alsof hij hetero is, zal hij zijn homoseksuele periode waarschijnlijk zoveel mogelijk buiten beschouwing laten.”


Het afgelopen jaar ontstond er controverse rondom Roy Donders toen hij werd beschuldigd van het toedienen van fillers in zijn cosmetische kliniek thuis zonder de vereiste opleiding.

Zit er een steekje los bij Roy Donders? ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’

Onthuld door Omroep Brabant, reageerde Roy later op deze ophef door te wachten op antwoorden van verschillende instanties over de toestemming voor het toedienen van fillers.

Roy Donders en vriendin met de grond gelijk gemaakt: ‘baby door ouders gehoereerd’

Uiteindelijk bevestigde hij dat dit niet toegestaan was, naar eigen zeggen vanwege een verandering in regelgeving waarvan hij niet op de hoogte was.

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬
Scroll naar boven