Marvin Ophof klapt uit de school over ex Roy: ‘In onze relatie heb ik mij altijd geergerd’

Marvin Ophof klapt uit de school over ex Roy: ‘In onze relatie heb ik mij altijd geergerd’

Binnenkort is Roy Donders, de bekende ‘Stylist van het Zuiden’, van plan zijn biografie met de titel ‘Gewoon Royke’ uit te brengen.


In deze persoonlijke biografie deelt Roy Donders details over zijn leven, zowel in de schijnwerpers als daarbuiten.

Roy Donders de dupe van vriendjespolitiek en haalt dan ook boos uit!

Hij bespreekt de ups en downs van zijn carrière en is openhartig over de verschillende uitdagingen die hij heeft moeten overwinnen.

Roy Donders slaat nieuwe weg in: ‘Ik had dit nooit verwacht’

Zijn leven wordt belicht in het boek, waaronder zijn ervaringen met de realityserie ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’, het faillissement van zijn kledingwinkel, zijn carrière als volkszanger, en minder bekende aspecten van zijn beroemdheid.

Roy Donders openhartig over groots plan toekomst: ‘Weten dat allebei van elkaar’

Marvin, de ex-partner van Roy, is positief over hun relatie en heeft geen bezwaren over hoe hij mogelijk wordt afgebeeld, zo meldt Shownieuws.

In de biografie van Marvin wordt veel aandacht besteed aan Roy zelf, en Marvin verwacht dat de periode waarin Roy homoseksueel was mogelijk minder belicht zal worden in het boek.

Marvin heeft altijd geërgerd dat Roy erg op zichzelf gericht was in hun relatie, dus hij verwacht dat Roy ook veel over zichzelf zal schrijven in het boek.

”Er zal waarschijnlijk veel over mij in het boek staan. Hij speelt nu overal de hetero, dus waarschijnlijk zal hij zijn gay-periode zoveel mogelijk buiten beschouwing laten.”

Er was vorig jaar wat controverse rondom Roy Donders, toen hij beschuldigd werd van het zelf toedienen van fillers in zijn cosmetische kliniek thuis, zonder de vereiste opleiding.

Zit er een steekje los bij Roy Donders? ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’

Omroep Brabant onthulde dit nieuws. Roy reageerde later op de ophef en gaf aan dat hij wachtte op antwoorden van verschillende instanties over de toestemming voor het toedienen van fillers.

Roy Donders en vriendin met de grond gelijk gemaakt: ‘baby door ouders gehoereerd’

Uiteindelijk bevestigde hij dat dit niet toegestaan was, naar eigen zeggen vanwege een verandering in regelgeving waarvan hij niet op de hoogte was.

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬
Scroll naar boven