Maxim Froger niet blij met zijn ouders: ‘Lang met mijn vader daarover gehad’

Maxim Froger haalt hard uit naar zijn ouders: ‘Lang met mijn vader daarover gehad’

Maxim Froger heeft onlangs zijn ontevredenheid geuit over de hoeveelheid aandacht die hij van zijn ouders, René en Natasja Froger, heeft ontvangen. Dit heeft geleid tot onrust in het gezin Froger. In een recent kerstgesprek met het tijdschrift Weekend deelde Maxim zijn gevoelens, waarbij hij niet te spreken was over de situatie. Hij heeft hierover uitgebreid gesproken met zijn vader. Ook heeft hij kritiek geuit op zijn ouders.Onlangs bevond Maxim zich in een lastige situatie toen Yvonne Coldeweijer schokkend nieuws over hem in de media bracht. Ze beweerde dat hij zijn ex-vriendin enige jaren geleden hardhandig had aangepakt. In reactie hierop koos Froger ervoor om niet te reageren.

Bizar nieuws: Yvonne Coldeweijer trekt beerput van de familie Froger open!

De achtergrond van Maxims gedrag lijkt te worden verklaard in zijn interview met Weekend, waarin hij scherp uithaalt naar zijn ouders.

Heethoofd Maxim Froger geeft opheldering over de familiegeruchten!

Hij vertelt dat

Omdat zijn ouders, vanwege hun beroemdheid, er onvoldoende voor hem waren, had hij nooit de ambitie om een bekende Nederlander te worden.

Rene en Natasja Froger hebben na lang twijfelen knoop definitief doorgehakt: ‘Toekomstproof’

Opmerkend zei hij: ”Ze waren altijd weg. Of nou ja, altijd weg is een groot woord.” Natasja was vaak afwezig vanwege haar werk voor het programma ‘Hart in Aktie’.

Bizarre onthulling over Rene Froger: Gaat dit hem zijn huwelijk kosten?

Zijn vader, René, was regelmatig op pad.Tijdens optredens had Maxim de wens om meer tijd thuis door te brengen met zijn ouders, in plaats van in de schijnwerpers te staan. Hij gaf aan liever op de achtergrond te blijven, want zijn vader moest vaak optreden, wat hen altijd in de belangstelling plaatste. Maxim zei ook dat hij, ondanks dit alles, toch veel heeft geleerd en ermee heeft leren omgaan.

Ontdekte ondanks zijn afkeer voor aandacht dat zingen zijn passie is en geeft toe dat het moeilijk is om op de achtergrond te blijven.

Heethoofd Maxim Froger geeft opheldering over de familiegeruchten!

Benadrukt daarnaast de zware kanten van het leven als bekende Nederlander en merkt op dat hij, net als de zoon van Marco Borsato, nog niet veel heeft bereikt in zijn carrière.

Bizar nieuws: Yvonne Coldeweijer trekt beerput van de familie Froger open!
Scroll naar boven