Maxime Meiland is aan het terugkrabbelen: ‘Er is duidelijk een fout gemaakt’

Maxime Meiland is aan het terugkrabbelen: ‘Er is duidelijk een fout gemaakt’

Recent heeft Evert Santegoeds informatie naar buiten gebracht over de smaadzaak tegen Maxime Meiland. De zaak draait om beschuldigingen van verkrachting in haar boek tegen een man, die nu getuigen heeft opgeroepen om zijn verhaal te bevestigen.

Maxime Meiland is aan het terugkrabbelen: ‘Er is duidelijk een fout gemaakt’

Oorspronkelijk stond de behandeling van de zaak gepland op een vrijdag, maar tot verrassing is deze onverwacht uitgesteld tot 16 februari. Dit uitstel roept verbazing op, gezien de normale urgentie die bij een spoedprocedure hoort.

Advocaat Maxime met de grond gelijk gemaakt: ‘Daar gaat zijn moment of fame’

Er lijken onderhandelingen gaande te zijn tussen beide partijen, zoals Santegoeds heeft laten doorschemeren in de podcast van Strikt Privé.

Problemen stapelen zich op voor Maxime Meiland: ‘Het ziet er niet heel goed uit voor haar’

“Ik denk dat beide partijen met elkaar in gesprek zijn. Beiden willen ineens niets meer zeggen.”

Deze dame trekt de beerput over Maxime Meiland open: ‘Ik vind haar een duivel’

”Om te voorkomen dat het allemaal in de rechtszaal moet worden uitgevochten, hebben ze beiden gevraagd om het een maand uit te stellen. Dus ik denk dat er een beetje schot in zit,” aldus Santegoeds.

Maxime Meiland stoort zich aan deze vervelende actie haar eigen vader: ‘gewoon stug doorgaan’

Evert Santegoeds merkt op dat de veelbesproken Maxime Meiland wellicht toch bezig is met een terugtrekkende beweging:

Maxime Meiland in geldnood? Dit vraagt ze voor haar bolide op Marktplaats!

“Er is duidelijk een fout gemaakt door de makers van het boek. Zij zien dat ook heus wel in, al zullen ze dat niet hardop zeggen en zo hun schuld bekennen. Maar als er een schikking uit kan komen, dan zal er hoe dan ook wel een keer gerectificeerd worden.”

Waar zit je verstand: Maxime Meiland op vingers getikt door Veilig Verkeer Nederland.

Santegoeds bespreekt ook de mogelijkheid dat als een onderlinge oplossing uitblijft, de zaak alsnog voor de rechtbank kan komen.Er staat een nieuwe datum gepland in Den Haag op 18 februari, dus het is mogelijk om nog steeds naar de rechtbank te gaan. Als de zaak niet buiten de rechtbank wordt opgelost, bestaat de mogelijkheid dat Maxime gedwongen wordt om haar boek uit de handel te halen of aanpassingen te maken. Maxime heeft openhartig gesproken over een heftige en verdrietige periode, waarbij haar moeder ook moest huilen. Ze heeft eindelijk een einde gemaakt aan de geruchten en een tipje van de sluier opgelicht.De Telegraaf te rectificeren en mogelijk materiële en immateriële schadevergoeding te betalen, moeten ze doen.

Scroll naar boven