Via deze bizarre methode probeert vrouw zwanger te raken van verloofde in hechtenis!

Via deze bizarre manier probeert vrouw zwanger te raken van verloofde die in gevangenis zit!

Een vrouw uit Virginia, Verenigde Staten, heeft op een opmerkelijke manier geprobeerd zwanger te worden van haar verloofde Twinno.

Haar verloofde verblijft momenteel echter in de gevangenis. Haar verhaal, dat ze op TikTok deelde, is inmiddels meer dan vijf miljoen keer bekeken.

Twinno, de verloofde van Nesha, zit al enige tijd in de gevangenis en heeft nog ongeveer een jaar te gaan. In zijn wens om vader te worden, kwam zijn partner met deze opmerkelijke actie.Met een creatieve, zij het onconventionele, methode benaderde hij zijn situatie. Zijn celgenoot keek toe terwijl Twinno zijn sperma verzamelde in een plastic bekertje, dat hij vervolgens overgoot in een broodzakje.

Een medewerker van de gevangenis stuurde dit zakje vervolgens naar Nesha, die binnen slechts twee dagen het ‘babymateriaal’ ontving via de postbode. Dit beeldmateriaal toont hoe Nesha het ‘babymateriaal’ heeft ontvangen.Nesha kreeg te horen van zowel een waarzegger als een dokter. De dokter vertelde haar dat ze ongeveer 10 procent kans had op succes.

Gewapend met deze informatie wachtte Nesha op haar vruchtbare dagen om het sperma te gebruiken.

Ondanks meerdere pogingen en het uitvoeren van wel tien zwangerschapstests, bleef een positief resultaat uit.

InNesha deelde een emotionele video waarin ze haar teleurstelling uitsprak, zeggende: “Het heeft mijn hart gebroken.” Ze voegde eraan toe, “Ik dacht dat ik iets verkeerd had gedaan omdat het niet is gelukt.

Nu ze niet zwanger is geworden, heeft Nesha besloten te wachten tot Twinno uit de gevangenis komt. Ze uit haar verlangen naar een gezinsleven met hem: ”We willen heel graag een familie samen. Hij zit soms wel even vast, maar is de liefste jongen die ik ken.”

Scroll naar boven