Miljonair dacht de ware gevonden te hebben in 47 jaar jongere vrouw: Keihard gedumpt

Miljonair dacht de ware gevonden te hebben in 47 jaar jongere vrouw: Keihard gedumpt

Erica Moser, een 23-jarige influencer uit Amerika, had een verloving met een miljonair van 47 jaar ouder. Op de dag van de bruiloft werd ze wakker en besefte dat ze niet met hem kon trouwen.


Erica ontmoette Rick Sykes via sociale media en ze waren anderhalf jaar samen. In het begin was het liefde op het eerste gezicht.


Ze verschenen samen in seizoen twee van Marrying Millions in 2021.

Er is een televisieshow over koppels waarbij de ene persoon buitengewoon rijk is en de andere niet.

Tijdens een interview voor Good Morning America voorafgaand aan de uitzending van de serie, deelden ze hun ervaringen over hoe hun relatie zich ontwikkelde.

Erica deelde: “We zijn een paar keer uit geweest en vanaf dat moment ging het heel snel.” Rick voegde eraan toe: “En de rest is wat ze geschiedenis noemen, denk ik!”

“`html

Erica zei over het leeftijdsverschil:
“Als ik naar hem kijk, merk ik het leeftijdsverschil niet. Het is niet iets waar we bij stilstaan.”


Samen gingen ze op Rick’s luxe jacht op Miami Beach wonen, waar ze uiteindelijk verloofden. Ze hebben plannen om in de tv-show voor miljoenen te trouwen.


Echter, hun verloving werd

“`Erica legde uit in een TikTok-video op haar account, te vinden onder de naam: erica35mm, waarom ze de relatie verbrak. Op de foto’s in de video vertelde ze: “Ik trouwde bijna met een 70-jarige op nationale tv, maar dumpte hem op onze trouwdag. Ik kwam tot bezinning. We waren heel verschillend.”

Scroll naar boven