Vrouw vindt luxe leven met miljonair pittig: ‘Mensen onderschatten hoe zwaar dat is’

Vrouw vindt luxe leven met miljonair pittig: ‘Mensen onderschatten hoe zwaar dat is’

Kendel Kay, op 26-jarige leeftijd, leidt een leven dat voor velen als een droom klinkt. Dit is te danken aan het succesvolle PR-bedrijf van haar partner Luke, dat maar liefst 8 miljoen dollar waard is. Ze geniet van een leven vol luxe, omringd door de weelde die haar partner’s succes met zich meebrengt.

Vrouw vindt luxe leven met miljonair pittig: ‘Mensen onderschatten hoe zwaar dat is’

Deze weelde stelt Kendel in staat om onbezorgd te winkelen zonder zich ooit zorgen te hoeven maken over de prijzen en om te reizen met privéjets.

Toch isVoor Kendel is het niet allemaal rozengeur en maneschijn. Ondanks de schijnbare weelde, deelt ze haar dagelijkse uitdagingen op TikTok. Deze uitdagingen beginnen met schijnbaar eenvoudige taken, zoals het vullen van Luke’s waterfles en het klaarmaken van zijn ijskoffie.

Deze dagelijkse routines lijken misschien triviaal, maar Kendel benadrukt hoe belastend ze kunnen zijn, vooral wanneer ze gecombineerd worden met de verwachting dat ze het huishouden onderhoudt, zoals het op orde maken van de slaapkamer.

Tegen haar volgers op het platform TikTok

“Mensen onderschatten vaak hoe zwaar het kan zijn,” zegt ze. 


Ontspanning is echter ook een belangrijk onderdeel van Kendel’s leven. Ze besteedt tijd aan haar make-up, geniet van koffie en brengt tijd door met vriendinnen in de sportschool.


Ze deelt dit alles met haar volgers op TikTok, waar ze zichzelf neerzet als een ‘content creator’ die haar luxe leven deelt met de wereld.


Kendel, in haar rol als ‘influencer’, deelt de glinsterende façade van haar dagelijks leven en belicht ook de minder glamoureuze kanten.


Ondanks de momenten van stress en de hoge verwachtingen die aan haar levensstijl kleven, realiseert Kendel zich dat ze zich in een bevoorrechte positie bevindt.


Ze is zich bewust van het feit datDe hoeveelheid mensen die graag haar zouden willen ruilen, helpt haar om de zware dagen in perspectief te zien. Ze vindt toch een zekere voldoening in haar leven vol luxe.

Een bericht gedeeld door kendel kay (@kendelkay)

Scroll naar boven