Monique Westenberg krijgt kritiek na plaatsen van dit filmpje: ‘Je zou het bijna gaan geloven’

Monique Westenberg krijgt kritiek na plaatsen van dit filmpje: ‘Je zou het bijna gaan geloven’

Kritiek voor Monique Westenberg over dit filmpje: ‘Je zou het bijna gaan geloven’

Een opvallende viering van Monique Westenberg, bekend om haar veelbesproken Instagram-activiteiten, heeft weer de aandacht op zich gevestigd.

Monique Westenberg krijgt kritiek na plaatsen van dit filmpje: ‘Je zou het bijna gaan geloven’

Deze keer staat haar hond Gioia in de schijnwerpers ter ere van diens verjaardag. De viervoeter werd niet alleen getrakteerd op een feestmuts, maar ook op een taart. Dit zorgt voor gemengde reacties onder haar volgers.


Er zijn zorgen geuit over de geschiktheid van dergelijk voedsel voor honden, ondanks dat sommigen de festiviteiten rondom de huisdierverjaardag misschien charmant vinden.

Monique Westenberg is klaar met al het kritiek dat ze krijgt en bijt fel van zich af!

Op sociale media variëren de reacties van bezorgdheid tot kritiek met betrekking tot het delen van dergelijke extravagante vieringen.

Rachel doet bizarre onthulling vanuit biechtstoel: ‘Ik ga niet zeggen dat dit door Monique komt’

Er wordt gesuggereerd dat de reden achter deze post meer te maken heeft met aandacht zoeken dan met een oprechte viering voor Gioia.

Monique Westenberg heeft het ontzettend zwaar: ‘Mijn hart zal weer breken’😲😢

Een volger uitte zijn verbazing met een opmerkelijke reactie: “Ik zal wel weer de enige zijn die dit weer zoooo verschrikkelijk overdreven vindt!! Taartjes van zekers 23/30 euro. En een pot thee???? What the fuck. Je zouIk was bijna geneigd het te geloven.

Volgers walgen van Monique Westenberg: ‘Er kijken jonge mensen mee’

De recente post werpt licht op de voortdurende discussie over de intenties achter het delen van persoonlijke momenten op sociale media. Dit roept vragen op over de grenzen van dierenvieringen.

Monique Westenberg heeft weer eens last van slapeloze nachten: ‘Hoe is dit verlopen voor jullie’

De situatie heeft ook de aandacht gevestigd op de langlopende spanningen tussen Rachel Hazes.Sommigen vinden het opmerkelijk dat Monique Westenberg en André Hazes midden in een heftige ruzie uit elkaar zijn gegaan, en vragen zich af wat de aanleiding is van deze onenigheid.

Monique Westenberg krijgt de schrik van haar leven: Ravage bij thuiskomst!

Geef jouw visie op dit opzienbarende conflict en de voortdurende discussie over het gebruik van sociale media en persoonlijke exposé. Is het louter onschuldig vermaak of een weerspiegeling van diepere sociale dynamieken?

Scroll naar boven