Het zal je maar gebeuren: Vrouw schrikt zich kapot van haar nieuwe wenkbrauwen!

Vrouw schrikt zich kapot als ze het eindresultaat ziet van haar nieuwe permanente wenkbrauwen!

De populariteit van cosmetische ingrepen neemt toe in onze maatschappij, waar het uiterlijk een belangrijke rol speelt, en dit geldt zowel voor mannen als vrouwen.

Jongeren ondergaan steeds vaker cosmetische behandelingen, zoals het slijpen van gezonde tanden voor facings en het opspuiten van lippen.

Dit fenomeen is goed zichtbaar in televisieprogramma’s zoals ‘Echte Meisjes in de Jungle’ en ‘Ex on the Beach’, waar deelnemers vaak vergelijkbare uiterlijke kenmerken hebben door dergelijke ingrepen.


Er zijn ook subtielere opties naast de meer ingrijpende behandelingen, zoals het stylen van wenkbrauwen of het verven van het haar.


Permanente make-up is niet echt permanent, zelfs al is het langdurig. Na enkele jaren vervaagt het en moet het bijgewerkt worden.


Permanente make-up kan een tijdsbesparing zijn, zoals bij permanent aangebrachte eyeliner, gekleurde lippen of wenkbrauwen.


Wanneer het resultaat tegenvalt of bijvoorbeeld te dik is aangezet, kan dit leiden tot ongewenste langdurige effecten, zoals bijvoorbeeld ‘harige rupsen’ boven de ogen, zoals te zien bij deze dame.


Deze trends in cosmetische ingrepen onderstrepen de veranderende percepties van schoonheid en het verlangen van veel mensen om hun uiterlijk aan te passen. Hierbij moet worden opgemerkt dat de keuze voor een behandeling zowel positieve als negatieve gevolgen kan hebben.


Scroll naar boven