Vrouw wil nog grotere lippen: ‘Drinken zonder knoeien is een enorme uitdaging’

Vrouw wil nog grotere lippen: ‘Drinken zonder knoeien is een enorme uitdaging’

Wereldwijd groeit de trend van lipfillers, maar Vienna Würstel uit Mallorca heeft deze trend naar een uiterst niveau gedreven.

Zij heeft maar liefst 30 ml lipfillers gebruikt en deelt nu haar ervaringen met de onverwachte uitdagingen in alledaagse activiteiten, zoals eten en drinken.

Terwijl vollere lippen voor velen aantrekkelijk lijken, illustreert Vienna’s situatie de praktische belemmeringen die hieruit voort kunnen komen.


Erkennend dat de omvang van haar lippen het uitvoeren van eenvoudige taken, zoals het nuttigen van voedsel en vloeistoffen, bemoeilijkt.


Op sociale mediaplatformen zoals TikTok voert Vienna een openhartige discussie over de compromissen die gepaard gaan met cosmetische procedures.

“`html

Ondanks dat eten nog redelijk onder controle is, is ze zich ervan bewust dat drinken zonder knoeien een echte uitdaging vormt.


Zelfs een slok water nemen kan al leiden tot morsen, iets wat ze met humor en een positieve instelling tegemoet treedt.


Vienna’s beslissing om door te gaan met lipfillers heeft verschillende reacties opgeroepen.

“`Reacties op Vienna’s cosmetische ingrepen lopen uiteen, van bewondering en bezorgdheid tot kritiek, waarbij sommigen haar uiterlijk vergelijken met dat van een eend.

De verdeelde meningen over cosmetische ingrepen belichten de maatschappelijke perceptie van schoonheid en hoe deze beïnvloed wordt.

Vienna is vastbesloten haar weg te vervolgen in het verder opvullen van haar lippen, ondanks de uitdagingen en kritiek. Ze benadrukt het belang van persoonlijke keuze en zelfexpressie.

“`html

Wat deze vrouw heeft meegemaakt, geeft een intrigerend inzicht in de lengtes waartoe sommigen willen gaan in naam van persoonlijke schoonheidsidealen.

@titty_twins plaatst foto’s op Insta: Vienna.wuerstel #lipinjecties #botox

“`#filler
♬ Originalton – Vienna Würstel 🏳️‍⚧️

Scroll naar boven