Vrouw is verliefd op Rudolf de eikenboom: ‘Ik word nat van de opwinding’

Vrouw is verliefd op Rudolf de eikenboom: ‘Ik word nat van de opwinding’

Sonja Semyonova, 45 jaar oud, heeft een ongewone wending aan haar liefdesleven gegeven. Ze identificeert zichzelf als ‘ecosksueel’.

Zij is verliefd geworden op een eikenboom, waarvan zij gelooft dat deze al honderden jaren op haar heeft gewacht. Volgens haar vult deze boom, die zij Rudolf noemt, haar met ‘er0tische energie’.

Voorheen was Sonja gewoon getrouwd, maar haar interesse in planten ontstond na haar verhuizing naar Vancouver Island in 2020.


Tijdens haar dagelijkse natuurwandelingen ontdekte ze een enorme eikenboom, ongeveer drie jaar geleden. Ze is specialist in het vertellen van ‘er0tische verhalen’ en deze ontdekking deed ze tijdens de lockdown.


Sonja deelt: “Ik wandelde vijf dagen per week op een pad in de buurt van de boom, en voelde toen al een sterke verbondenheid met de boom.”


Sonja’s band met de eik, liefkozend Rudolf genoemd, groeide steeds sterker. Het was echter pas in de zomer van 2021 dat ze  ‘er0tische gevoelens’ voor de imposante boom ontwikkelde.


Sonja beschrijft in haar verhalen het gevoel van klein zijn naast iets ‘stevigs’ en ‘gigantisch’. Ondanks haar eerdere relaties met mannen, omschrijft ze haar liefde voor Rudolf als een compleet nieuw niveau.

Wat ik zoek in een fantasie met een persoon, voel ik bij de boom. Het is niet te vergelijken met mensen.

Ze benadrukt dat haar ervaringen met Rudolf puur mentaal zijn en niet fysiek. Lang heb ik verlangd naar deze er0tische golf van energie.

Sonja maakt ook duidelijk dat

Ecoseksualiteit houdt niet in dat er fysieke gemeenschap is tussen mensen en de natuur.

“Het bekijken van de wisseling van seizoenen is voor mij een erotisch handelen. Als ik daarnaar kijk, word ik echt opgewonden.”

”Je gaat van het levenloze in de winter naar alles wat tot leven komt in de lente en zich voortplant. Er is niets spannender.”

“`html

Dit bericht op Instagram bekijken

“`

Bekijk dit bericht op Instagram

Scroll naar boven