Jonge dame neemt na eerste werkdag direct ontslag vanwege deze afwezigheid!

Jonge vrouw neemt na enkele uren al ontslag: Haar rechten werden haar ontnomen!

In de huidige arbeidsmarkt is er hevige concurrentie en zijn stabiele banen schaars. Desondanks heeft een jonge vrouw een opvallende beslissing genomen: ze nam ontslag na slechts één dag werken.

Automatische concepten

Dit verhaal werd gedeeld door de gebruiker @croissantwoman en werpt licht op de uitdagingen waarmee veel jongeren worden geconfronteerd bij het vinden van werk.

De realiteit van haar nieuwe baan als verkoopassistente verraste de 20-jarige vrouw, die haar ervaringen deelde in een video.

Ze leek in eerste instantie enorm enthousiast.Ze beweerde dat ze goed opgeleid was voor de functie.

In de video vertelde ze: “Een heel vriendelijke vrouw nam me onder haar hoede, ze leerde me veel dingen, van hoe je een kassa gebruikt tot hoe je een kassa opent en de winkel sluit, en het alarm uitzet.”

Na korte tijd ontdekte ze echter dat de baan meer inhield dan ze had verwacht. Ondanks het lage salaris was ze bereid de baan te accepteren:

Ze legde uit dat hoewel het salaris niet hoog was, het toch een baan was. Haar toewijding was duidelijk geen probleem.

Automatische concepten

Naast haar normale taken kreeg ze ook extra verantwoordelijkheden, zoals boekhouding, bestellingen plaatsen, producten verzenden en de algehele verzorging van de winkel.

Maar wat haar het meest motiveerde, was

Hetgeen haar het meest stoorde, was de afwezigheid van pauzes tijdens haar werkdag. Ze benadrukte: “Er was geen pauze.”

Ze onthulde: ”Ik had, net als al mijn collega’s, 8 uur achter elkaar moeten werken zonder recht te hebben om even te stoppen!”.

Na slechts één dag nam ze ontslag door deze combinatie van lage beloning en hoge verwachtingen.

Scroll naar boven