Prinses Beatrix doet opmerkelijke onthulling: ‘Ik wil het niet nog een keer meemaken’

Prinses Beatrix deelt opmerkelijke ervaring: aangevallen door haar eigen papegaai!

Tijdens haar recente bezoek aan het zonnige Aruba, heeft prinses Beatrix met een groep natuurliefhebbers in het Parke Nacional Arikok een opmerkelijke ervaring gedeeld.

De prinses, die bekend staat om haar passie voor natuur, sprak enthousiast over haar interesse in papegaaien tijdens haar bezoek aan dit groene paradijs.

Met een glimlach verklaarde Beatrix,  “Ik ben dol op papegaaien,”  terwijl ze de kleurrijke vogels in de kooien bewonderde.

Zelfs toen ze vroeg of de vogels wel eens naar mensen happen, toonde ze een opvallende nieuwsgierigheid naar de papegaaien.

Beatrix deelde een persoonlijk verhaal over een ervaring met haar eigen papegaai, die soms geneigd is te bijten. Ze zei over de bijtincidenten: “Ik wil het niet nog een keer meemaken.”

Ook onthulde de prinses dat haar papegaai over enige verbale vaardigheden beschikt en bepaalde woorden kan zeggen.

Ze vertelde trots dat ze zelfs deuntjes kon fluiten.

Toen ze hoorde dat papegaaien een intelligentie hebben die vergelijkbaar is met die van een 4-jarig kind, werd haar interesse verder gewekt. Dit feit boeide haar zichtbaar.

Het bezoek van Beatrix aan Aruba en haar interactie met de papegaaien benadrukt haar blijvende liefde voor de natuur en haar nieuwsgierigheid naar de dierenwereld.

Scroll naar boven