Priester doet het ondenkbare tijdens doop: Reactie van ouders kom er niet!

Bizarre beelden: Priester doet het ondenkbare als kindje huilt tijdens de doop!

De kinderdoop is een veelvoorkomende traditie in protestantse en katholieke gemeenschappen, waarbij het dopen van kinderen als uiterst belangrijk wordt beschouwd.

Niettemin is er recentelijk een schokkende video opgedoken waarin een priester zijn grenzen lijkt te overschrijden.

In de video is te zien hoe de priester een huilende baby plotseling hard slaat. Ondanks de verontrustende gebeurtenis, lijken de ouders verstijfd en ondernemen geen actie.

De doop symboliseert in de christelijke traditie het ‘schoonwassen’ van zonden, waarmee mensen worden voorbereid om voor God te verschijnen.

Bij de doop wordt het kind niet volledig ondergedompeld in water; in plaats daarvan wordt het hoofdje besprenkeld met doopwater, meestal gewoon kraanwater of gebotteld water.

Het ritueel voegt zelf de speciale betekenis toe. De standaard woorden die door de priester worden uitgesproken tijdensDe doopceremonie omvat de woorden:  “Ik doop u in de naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest.”

Wanneer baby’s worden gedoopt, kunnen ze soms huilen, wat normaal is op die leeftijd. Echter, in een specifiek filmpje toont de priester een onaanvaardbare reactie op het huilen van de baby.

In plaats van het kindje te troosten, deelt de priester een harde klap uit aan het kindje, waarna hij vervolgens probeert het kindje te troosten.


Op het eerste gezicht lijken de aanwezigen niet te beseffen wat er gebeurt, en de ouders reageren met stomme verbazing, zonder in te grijpen, zelfs nadat hun kind duidelijk harder begint te huilen na de klap.

Bekijk dit bericht op Instagram

Scroll naar boven