Robert ten Brink doet stappen terug: ‘Ik hoef niet meer te voldoen aan de harde eis’

Robert ten Brink bezig met zijn afscheid: ‘Ik doe steeds een stapje terug’

Het televisielandschap zal binnenkort een bekend gezicht minder hebben. Robert ten Brink, het gezicht van het populaire programma “All You Need Is Love”, geeft aan dat hij geleidelijk aan minder op de voorgrond zal treden.

In een gesprek met Het Parool vertelt de 68-jarige Ten Brink dat hij steeds een stapje terug doet. Hij voegt eraan toe: ”Ik hoef niet meer aan de harde eis te voldoen van vijf formats per

Na een lange en gevarieerde carrière in de televisiewereld geeft Robert ten Brink aan dat het tijd is voor verandering. Hij merkt op dat enkele van zijn collega’s het moeilijk vinden om afscheid te nemen van de televisiewereld. Hijzelf heeft er echter geen enkel probleem mee. Hij vertelt: “Wanneer het voorbij is, ga ik verder met mijn echte leven.”

Met een start als radio-dj in 1979, maakte ten Brink na twee jaar de overstap naar televisie met het programma “Cijfers en Letters”.

Hoewel minder bekend is dat hij de eerste presentator was van “Lingo”, gevolgd door succesvolle programma’s als “Lotto Weekend Miljonairs” en “Holland’s Got Talent”.

Toch kennen de meeste mensen hem vooral van “All You Need is Love”, waar hij de bijnaam ‘Dr. Love’ aan te danken heeft.

Ook dit jaar zal hij weer schitteren.

Tijdens de speciale kerstuitzending van het programma, vertelt Ten Brink vol enthousiasme over “All You Need is Love”, dat al 31 jaar loopt. Hij zegt: “Het blijft hartstikke leuk om te doen. We maken het iedere keer met dezelfde mensen, het is ons jaarlijkse feestje”, als afsluiting van zijn interview met Het Parool.

Scroll naar boven