Rolf Sanchez geeft gezondheidsupdate na tegenslagen: ‘Ik ben er zelf niet bij’

Rolf Sanchez geeft gezondheidsupdate na tegenslagen: ‘Ik ben er zelf niet bij’

Rolf Sanchez, 32 jaar oud, heeft onlangs een aantal tegenslagen meegemaakt. In het begin van dit jaar maakte de bekende zanger bekend dat zijn relatie was beëindigd.

Bovendien moest hij ook enkele optredens annuleren vanwege gezondheidsproblemen. Afgelopen zaterdag gaf Sanchez een update over zijn huidige situatie.

Hij liet zijn fans weten: ”Het spijt me zeer, maar vanwege een stevige griep moet ik helaas afzeggen. Ik ben ontzettend teleurgesteld dat ik er zelf niet bij kan zijn. Mijn excuses aan iedereen die hierdoor gedupeerd raakt. Ik hoop op jullie begrip en ik zal snel weer terug zijn. Bedankt voor jullie steun en liefde.

Ik heb besloten om mijn laatste twee shows te verplaatsen naar een ander moment.

Ik keek er enorm naar uit, aangezien al mijn voorgaande shows met jullie geweldig waren. Voor nu neem ik rust en herstel. Daarna zullen we weer samen mooie avonden beleven.

Sanchez, tevens lid van de muziekgroep The Streamers, liet weten dat hij zich momenteel iets beter voelt. ‘Eindelijk een beetje aan het opknappen’, schreef hij in zijn Instagram Stories.


Helaas zal hij niet aanwezig kunnen zijn bij het concert van The Streamers op tweede kerstdag. Hij verklaarde: “Ik ben er zelf niet bij, maar het wordt een spektakel!”


Sanchez deelde op Instagram over het einde van zijn relatie eerder dit jaar: “Lieve allemaal. We vinden het nog moeilijk om er woorden aan te geven maar willen jullie via deze weg laten weten dat wij inderdaad niet meer samen zijn.”


”Uit elkaar gaan we liefdevol en we hopen dat onze privacy wordt gerespecteerd. We zullen geen verdere reacties geven en hopen dat jullie ons de rust gunnen om hiermee om te gaan.”


Scroll naar boven