Roxeanne haalt uit naar haar moeder: ‘Weer een leugen van mevrouw Van Galen!’

Roxeanne haalt uit naar haar moeder: ‘Weer een leugen van mevrouw Van Galen!’

Rachel Hazes heeft onlangs verklaard dat het besluit om haar zoon André Hazes te onterven, geïnspireerd was door haar voormalige vriendin Marieke van Beek.

Roxeanne haalt uit naar haar moeder: 'Weer een leugen van mevrouw Van Galen!'

Haar dochter Roxeanne Hazes bestempelt deze claim als onwaar. Ze reageert fel: “Weer een leugen van mevrouw Van Galen!”

Roxeanne Hazes openhartig over emotioneel eten en haar bizarre verslaving aan dit product!

Tijdens een getuigenverhoor, waarbij voormalige zakenpartners van Rachel, Roxeanne Hazes, Marieke van Beek en Rob Israël betrokken waren, kwam de onthulling over Roxeanne’s emotioneel eten en bizarre verslaving aan het licht.

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk? 'dat wil hij wellicht niet riskeren'

Tijdens het gesprek bleek dat André een periode lang uit het testament van Rachel was geschrapt, naar verluidt op advies van Marieke als reactie op André’s keuze in partner.

Rachel Hazes pislink en haalt hard uit: ‘Ga je schamen gek die je bent’😱😬

In een interview met Story, onthulde Rachel: “Er wordt gedaan alsof ik anti-Monique ben… Maar Marieke heeft op mij ingepraat…”

Rachel Hazes komt met grove boodschap: Is dit een sneer aan zoonlief Andre?

”Ik heb me door Marieke laten leiden en André inderdaad onterfd.” Ze voegt eraan toe dat deze beslissing later werd teruggedraaid, iets wat volgens haar ook bekend was bij Marieke.

Rachel Hazes diep geraakt: ‘Niemand durft dit publiekelijk te zeggen’

De versie van de gebeurtenissen wordt echter betwist door Roxeanne, die haar standpunt kenbaar maakt aan het programma RTL Boulevard.

Roxeanne Hazes voor het eerst openhartig over de strijd die ze voert tegen haar moeder!

In een verklaring aan RTL Boulevard benadrukt zij dat het idee om André te onterven niet van Marieke afkomstig was, maar omschrijft dit als “een aantoonbare leugen”. Ze geeft aan dat ze gewend is aan onwaarheden van haar.

De moeder van Roxeanne Hazes heeft ervoor gekozen om zichzelf aan te duiden met haar meisjesnaam Van Galen in plaats van Hazes.

Geschrokken Roxeanne Hazes deelt nare ervaring: ‘WTF is hier zojuist gebeurd?’

Dit werpt een licht op de complexe relaties binnen de familie Hazes, waarbij verschillende interpretaties en meningen naar voren komen rond beslissingen die diepe emotionele gevolgen hebben. Deze familiedynamiek en de daaruit voortvloeiende beschuldigingen worden aangekaart.

Scroll naar boven