Sarah van Soelen verbijsterd: ‘Verzonnen verhalen en halve waarheden’

Sarah van Soelen verbijsterd: ‘Verzonnen verhalen en halve waarheden’

In een recent interview met Libelle spreekt Sarah van Soelen opnieuw over haar verleden met André Hazes, ondanks dat ze al geruime tijd niet meer samen zijn.

Tijdens hun relatie stonden Sarah en André voortdurend in de schijnwerpers, vooral na André’s breuk met Monique.

Andre Hazes krijgt keiharde commentaar en wordt uitgelachen: Dit ziet er echt niet uit!

“Er werd voortdurend over ons geschreven,Reflecterend op die periode zegt Sarah: “Met veel verzonnen verhalen en halve waarheden die online verschenen omdat ze aantrekkelijk leken voor het publiek”.

Hier is een grotere afbeelding van Sarah:

Verrassend genoeg kwam het einde van hun relatie als een schok voor Sarah. Ze deelt hoe alles van de ene op de andere dag veranderde:

En hier is nog een afbeelding van Sarah:

Ze zegt: “We hadden net een huis gekocht, spraken over de toekomst en kinderen, en plotseling was alles voorbij. Ik was compleet in shock.”


Na de breuk kreeg Sarah veel negatieve aandacht, vooral van juicechannels. Ze merkt op: “Ze beseffen niet de impact van hun woorden,” over de online commentaren.

Sarah van Soelen haalt snoeihard uit: ‘Het is alleen maar schone schijn!’

Na enige tijd besluit Sarah een stap terug te doen van de constante media-aandacht. Hoewel ze nog actief is op Instagram, geniet ze van een rustiger leven buiten de schijnwerpers.

Sarah van Soelen toon bizarre foto van zichzelf onder invloed: ‘Ik was helemaal op’

Sarah van Soelen is voorzichtig als het gaat om de toekomst en de mogelijkheid van een nieuwe relatie, vooral met bekende personen.

Sarah van Soelen toon bizarre foto van zichzelf onder invloed: ‘Ik was helemaal op’

“Als er een bekende man in mijn leven komt, zou ik nu wel honderd keer nadenken,” zegt ze, terwijl ze wijst op de lessen die ze heeft geleerd uit haar ervaring met André Hazes en de media.

Sarah van Soelen toont heftige foto van zichzelf: ‘Ik was helemaal op’
Scroll naar boven