Scheurtjes in huwelijk Maxime en Leroy? ‘Dan zien we wel verder’😥😲(3 minuten lezen)

Scheurtjes in huwelijk Maxime en Leroy? ‘Dan zien we wel verder’😥😲(3 minuten lezen)

23 november 2022 Uit Door Vrouwen Stuff

Nog heel even geduld hebben en dan is het eindelijk zo ver, dan kunnen we de bruiloft van Maxime en Leroy zien in Chateau Meiland.

Vorige week konden de kijkers meegenieten van het vrijgezellenfeest van de blondine en vandaag zal alles in het teken staan van de voorbereidingen.

Maxime en Leroy zien een openingsdans op hun huwelijk wel zitten. Oefenen is noodzakelijk, echter laat Leroy het behoorlijk afweten.

De blondine begint ietwat te twijfelen en dus vraagt het koppel advies aan Martien en Erica. Wel of geen openingsdans, wat moeten ze doen?

Martien is heel duidelijk is zijn antwoord: ‘Ik vind wel dat je het moet doen, dat is toch hartstikke spectaculair voor ons allemaal.’

Moeder Erica vindt dat een openingsdans niet mag ontbreken: ‘Dan heb je zo’n goede binnenkomer. (…) Mensen gaan helemaal joelen en klappen.’

De twijfels zijn weg en Maxime en Leroy besluiten er voor te gaan, echter moet er thuis dan nog wel heel veel geoefend gaan worden.

De aanstaande bruid zet alleen haar vraagtekens bij het oefenen, ze betwijfelt namelijk of dat wel echt gaat gebeuren.

‘Ik zie jou nooit meer’, zegt ze tegen haar aanstaande Leroy. ‘Hij is alleen maar weg.’ Leroy werkt ontzettend hard en gaat daarbij ook regelmatig in de avondjes zonder Maxime op pad.

‘[Maxime] zegt: ‘Ik zit avonden, weekenden alleen”, zo stelt Martien. Ze kunnen de bruiloft natuurlijk nog cancelen, maar dat ziet Maxime ook niet zitten: ‘Ja, dag!

Dan betaal ik de helft en hebben we nog geen feest. Het moet sowieso doorgaan en dan zien we wel verder’, lacht ze.