Urk-Ster Mathilde Keuter deelt verdrietig nieuws: ‘niet lang nadat ik erachter kwam’

Urk-Ster Mathilde Keuter deelt verdrietig nieuws: ‘niet lang nadat ik erachter kwam’

Onlangs kondigde Mathilde Keuter, bekend van de realityserie URK!, vol vreugde haar tweede zwangerschap aan.

Echter, deze vreugde heeft een plotselinge en trieste wending genomen. Via Instagram Stories deelde Mathilde het hartverscheurende nieuws.

In haar verhaal vertelde ze helaas over haar miskraam, kort nadat ze ontdekte dat ze zwanger was.


“Aangezien ik al enkele felicitaties heb ontvangen, moet ik nu helaas het verdrietige nieuws delen dat ik een miskraam heb gehad, kort nadat ik ontdekte dat ik zwanger was.”


De steun die Mathilde Keuter van haar volgers krijgt, is een lichtpunt in deze moeilijke en verdrietige periode.


Anderhalf jaar geleden werd de realityster voor het eerst moeder met haar toenmalige vriend Michael. Samen verwelkomden ze in oktober 2022 hun zoontje Jason Menning.


Op dat moment deelde Mathilde haar vreugde over haar ‘klein wonder’ met een foto van de pasgeboren Jason waarop emotie zichtbaar is.


Hun pad, dat van Mathilde en Michael,Er waren echter niet alleen vreugdevolle momenten. Aan het begin van vorig jaar maakten ze bekend dat ze hadden besloten om uit elkaar te gaan.

Mathilde legde uit dat de onverwachte zwangerschap hen dwong om snel een relatie op te bouwen, waarbij ze uiteindelijk ontdekten dat ze niet compatibel waren.

“Met veel pijn in ons hart moeten wij helaas mededelen dat we hebben besloten een punt achter onze relatie te zetten”, schreef ze en voegde eraan toe:

“Doordat we onverwachts zwanger raakten, moesten we elkaar in korte tijd leren kennen en een relatie opbouwen. We hebben geprobeerd er het beste van te maken.”

“Helaas hebben we ontdekt dat we op veel punten niet op één lijn zitten en dus simpelweg niet bij elkaar passen.”

Deze recenteDe persoonlijke uitdagingen waarmee Mathilde is geconfronteerd, worden benadrukt door de gebeurtenissen, ondanks de steun en liefde van haar volgers.

Scroll naar boven