Stoppen slaan door bij moeder nadat dochter bij buren heeft geslapen: ‘Te gek voor woorden!’

Stoppen slaan door bij moeder nadat dochter bij buren heeft geslapen: ‘Te gek voor woorden!’

Na een logeerpartij bij de buren heeft een Britse moeder heftig gereageerd op het Reddit-forum. Haar 11-jarige dochter kwam thuis met maar liefst 10 nieuwe piercings.

De moeder beschuldigt de dochter van de buren ervan haar dochter tot deze actie te hebben aangezet. Ze deelt haar frustratie:

“We kennen hen al jaren en ze hebben een dochter van 13. Van de week vroeg mijn dochter of ze een nachtje bij de buren mocht slapen en dat vond ik prima. Maar de volgende dag kwam ze thuis met 10 piercings.”

“`

Haar dochter had zeven piercings in het linkeroor en drie in het rechteroor, zo beschrijft ze. Ze zegt: “Ik vind het te gek voor woorden.”

Volgens de moeder heeft ze meteen de buurvrouw geconfronteerd, die uitlegde dat haar dochter twee oudere vriendinnen van 14 en 15 jaar had uitgenodigd en dat ze de avond doorbrachten in een slaapkamer.

“Mijn meisje is compleet verminkt. Ze hebben het gewoon gedaan en ik kan het niet geloven,” zegt ze.

De moeder verklaart: “Ik maak me veel zorgen over de hygiëne en zal ervoor zorgen dat alle piercings eruit gaan. Dit pik ik niet.”

Ze deelt ook haar zorgen over de invloed van de oudere meisjes op haar dochter: “Wat ik nog schokkender vind, is dat mijn dochter beïnvloed is door oudere meisjes en dat mijn buren het allemaal wel best schijnen te vinden.”

“Een meisje van 11 is te jong om zelfstandig na te denken en kan later veel spijt krijgen van beslissingen. Ik wil mijn buren nooit meer zien.”

De moeder is duidelijk opgewonden geraakt door het incident en maakt zich zorgen over hoe leeftijdsgenoten invloed kunnen hebben en wat de gevolgen van impulsieve beslissingen op jonge leeftijd kunnen zijn.

Scroll naar boven